Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

 

Jordemoder Tara Ravn

naturlig foedsel ved tara ravn


Den naturlige fødsel er “økologi” & “bæredygtighed” til din krop


Hos mig møder I god tid og en jordemoderfaglig tilgang til graviditet og fødsel, som både er sikker og videnskabelig, men også holistisk, åben og fyldt med blide værktøjer og visdom, der virker.

Fødslen er en smuk og livsbekræftende begivenhed. Den kræver varme, ro og fordybelse. I den sammenhæng er tryghed og tillid helt afgørende. Derfor er kerneværdierne i den omsorg jeg giver, netop disse.

Jeg tilbyder et nærvær som er kærligt og roligt. En helhedsorienteret og forebyggende tilgang til dig, barnet og hele jeres familie. Mit mål er at være en tryg klippe for jer igennem hele forløbet, og at I altid føler jer set og hørt.


Hver eneste graviditet og fødsel ekkoer langt ind i moderskabet og jeres familiedannelse. Derfor er det nu, at I skal definere, hvordan rammerne for jeres barns fødsel skal være.

Jeg kan støtte jer hele vejen, eller hjælpe når I blot har brug for 1:1 rådgivning, en second opinion, medicin- fri modning til fødsel eller fx. ved et blidt vendingsforsøg.


Glæder mig helt mega vildt meget til at møde jer.
Naturlig fødsels' Alt-i-en pakke;  ♥   Jordemoderkonsultationer i præcist det omfang I har brug for.

  ♥   Kald fra 37+0 til du har født.

  ♥   De besøg efter fødslen, der skal til, for at amningen fungere og I er trygge og glade, som ny familie.Et jordemoderbesøg varer 1-2 timer og indeholder kliniske målinger. Vi snakker en masse, for at finde frem til hvordan rammerne skal være til fødslen.

Vi laver sammen en plan A og en plan B. Plan B skal tjene jeres interesser i tilfælde af en overflytning.

Vi trækker en masse på mine bivirkningsfri metoder til forebyggelse, som rebozo, akupunktur, acupressur, moxa, hypnose, homøopati og urter ved behov.

Jeg arbejder med ceremonier og ritualer, som en naturlighed og vil trække dette ind i det omfang det virker rigtigt for jer.Waaaaaauw det skal vi høre mere om Tara. Kan vi mødes?

Ja selvfølgelig. Book et gratis og uforpligtende møde via mail: jordemodertararavn@gmail.com


Se mere på naturligfødsel.com - her finder du også links til fødselsforberedelse, priser samt tilbud på gravid-fotografering eller måske ønsker du, at få en fotograf med til din fødsel?Kærligst

Jordemoder Tara Ravn 

 

 jordemoder tara ravn foto

 

person      Jordemoder Tara Ravn

tlf

      2683 1971

mail    jordemodertararavn@gmail.com     

hjemmeside    https://naturligfoedsel.com                 

facebook      facebook.com/naturligfoedsel                                 

 

(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize