Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

 

Jordemoder Anne Ruby
Privat jordemoder Anne Ruby tilbyder fødselsforberedelse, akupunktur, hypnose, gravidmassage, mv. Anne Ruby tilbyder også fødselsforberedelseshold med yoga, samt hypnose- og afspændingslydfiler.

 

Mit job er det bedste i verden!

Kan man andet end at elske sit arbejde som jordemoder, som jeg gør! Når man i 14 år har været så heldig at være med til at guide og hjælpe familier, så deres oplevelser gennem graviditet, fødsel og den første tid som forældre bliver så vellykket som muligt.

Mine erfaringer spænder bredt, fra de travle fødegange på ”fødefabrikkerne”, til mindre afdelinger og hjemmefødsler.

Jeg mener ikke, at der er nogen rigtig måde og føde på, men det er vigtigt for mig, at en fødsel foregår på familiens præmisser. Ingen fødsler er ens – men jeg vil skabe de bedste rammer for, at de familier, der vælger at føde under min rådgivning, får den bedste oplevelse, skabt til deres behov og ønsker.

Det er vigtigt for mig, at jeg med min ro og mit nærvær kan give den bedste fødselsforberedelse både til hende der skal føde naturligt, men også til en kommende kejserinde.


Vi skal ikke lade frygten for smerten tage over

Størstedelen af alle de gravide piger jeg har mødt, i min tid som jordemoder, i min klinik, og på mine gravid-hold, er meget optaget af deres frygt for smerten ved fødslen samt optaget af angsten for om noget vil gå galt.

Jeg mener ikke, at der i den fødselshjælp det offentlige Danmark tilbyder, fokuseres nok på at styrke de fantastiske kræfter og ressourcer de gravide har. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg via min faglighed støtter kommende forældre, i at tage de valg der passer bedst til dem, - inden vi sammen bevæger os ind i ”fødeland”. 


Din fødsel er en del af jeres kærlighedsliv!

Jeg går altid meget ydmyg og taknemlig til min opgave som jordemoder og mit mål er, at I som familie, skal kunne se tilbage på fødselsoplevelsen med stolthed og glæde.

Min opgave er, at du hos mig, - hele vejen igennem din graviditet, skal føle dig i lykkelige omstændigheder.

Din fødsel skal være en del af jeres kærlighedsliv, hvor det hormon som er stærkest under fødslen, er samme hormon som peaker under forelskelsen. Vi skal slipper kvindens iboende kraft fri, i en forløsning af hormoner og følelser - for til sidst at udmunde i jeres kærlighedsbarn.


Sådan sikrer vi den bedste oplevelse for dig

Jeg elsker bredden i mit fag og de mange muligheder vi har, for at forberede den gravide og hendes partner under graviditeten. - Min tilstedeværelse og støtte af den gravide under fødslen, så fødslen bliver på hendes præmisser og ikke mindst muligheden for at rådgive og genoptræne både mor og barn efter fødslen.

Jeg tilbyder fødselshypnose, akupunktur, gravidmassage og graviditetsyoga, hvor vi sammen kan skabe den bedste graviditet og fødsel for dig.

Efter fødslen, står jeg klar til at guide dig gennem den første tid som mor, hvor mange følelser er på spil. Jeg kommer på barselsbesøg i hjemmet, men tilbyder også samtaler i min klinik, hvor både du og din baby kan blive forkælet med yoga til mor og babymassage til den lille.

Vi sammensætter den barselspakke der matcher lige netop dine og din babys behov.


Kejserinde to be / Kejserinderne

Jeg er medstifter af Kejserinderne, hvor vi hjælper og guider kejserinder inden deres planlagte kejsersnit samt hjælper dem med genoptræning efter kejsersnit. Derudover tilbyder vi rådgivning til bearbejdning af hele oplevelsen omkring kejsersnittet.

Vi afvikler online-forløb i hele Danmark, og i København afholder vi live-workshops.

Når du er en Kejserinde to be, er det vigtigt for os, at der er ro og tid til, at vi kan guide og forberede dig, inden et planlagt kejsersnit.

Vi har lavet afspændingslydfiler og samlet de vigtigste informationer til dig, så du kan blive godt klædt på og klar til dit kejsersnit.

Du kan læse mere om Kejserinderne her 


Jeg er Anne Ruby

Jeg er selv mor. Mine skønne unger; Magnus (1997), Carla (2000) og Mille (2005), kom til verden via tre meget forskellige fødsler.

Det er vigtigt for mig, at vi altid husker, at en fødsel - og graviditeten op til, ses som den smukke samhørighed af kærligheden mellem to mennesker.
Det til trods for, at en fødsel måske kan blive det hårdeste du skal i gennem i dit liv. Men for mig er biokemien heri smukkere end Shakespeares digte om kærlighed!  

 

anne ruby foto

 

person     Jordemoder Anne Ruby

adresse

      Forhåbningsholms Allé 5
                     1904 Frederiksberg C

tlf

      +45 3170 3020       

hjemmeside

privatjordemoder.dk            

facebook

     privatjordemoder.dk                       

 

(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize