Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Guides»Privat Jordemoder - Oversigt»Privat Jordemoder København»Din Fødsel v/Jordemoder Krista Bella

Din Fødsel v/Jordemoder Krista Bella

 Tryghed er afgørende for din fødsel. Din fødsel er et af de største øjeblikke i dit liv – den sætning gælder både for dig som fødende og for dit lille barn. For både dig og det lille liv, som din krop sørger for at passe så godt på, er tryghed noget af det allervigtigste for både nuet og fremtiden.

Tryghed giver dig det bedste udgangspunkt for en god og sikker fødsel med den bedste smertelindring; det er der klare, jordemoderfaglige beviser på. Du kan desværre ikke beslutte dig for at være tryg, ligesom du kan beslutte dig for at spise sundt og huske dine jerntabletter. Tryghed er noget, der skabes i en relation til et andet menneske, og vil jeg meget gerne hjælpe dig med. Sådan bliver din fødsel en tryg fødsel.

Vi kender hinanden, og sådan etableres tryghed

Jeg hedder Krista Bella, og jeg har stor erfaring som privat jordemoder både ved hospitalsfødsler og hjemmefødsler, i vand, med musik – mange forskellige slags kvinder og lige så mange forskellige slags fødsler. Jeg er selv mor til 5 børn og har været selvstændig jordemoder siden 2010.

For mig er det allervigtigste, at du får den fødsel, du ønsker dig – og udgangspunktet for at være den bedste jordemoder, jeg kan være, er at du lader mig lære dig at kende. Det starter med samtaler om dig, din familie, dine ønsker, dine usikkerheder.

Når jeg lærer dig at kende, vokser trygheden frem i vores relation, og den er mit vigtigste redskab, når du ringer til mig, fordi fødslen er ved at være nær. Når det er mig, du ringer til, når de første veer niver, og når det er mig, der ringer på i de sidste timer inden fødslen, så vil du kunne mærke, at du er i trygge hænder, og at jeg kan afkode dine og din mands behov under fødslen. Jeg er hos jer under hele fødslen og giver dig vejledning i amning og barsel, så snart du og din baby ligger og nyder roen og hinanden. Når I er klar.


Mine tilbud til dig

Jeg tilbyder fødselsforberedelse, samtaler, jordemoderfaglige check af dig og din baby og alle andre almindelige jordemoderfaglige tilbud. Vi giver os god tid under alle besøg – mit jordemoderbesøg varer 1,5 time. Derudover vil jeg anbefale dig akupunktur op til fødslen, fordi det er en af de blideste og bedste måder at forberede din krop på det, der skal ske.

Du kan få blot en behandling eller flere, ganske som du ønsker og har behov for.

Vælger du, at jeg skal være din jordemoder, kan du se frem mod din fødsel som en tryg fødsel i omsorgsfulde og erfarne hænder. At I får en god oplevelse med tryghed baseret på god tid, sikkerhed og tillid.


Tillykke med din graviditet. Jeg glæder mig til at lære dig at kende.


Kærlig hilsen Krista - Din Fødsel


 

 

 doula krista bella

 

person          Krista Bella Hultén

adresse

          Dronningensgade 12 a, 2 tv
                          1420 Kbh
 K

tlf

          +45 5054 4222

mailkrista@jdinfodsel.dk            

hjemmeside http://dinfodsel.dk                 

facebook

             jordemoder Krista Bella                  

 
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize