Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Nyheder»Sydsjællandsk jordemoder bag nyt koncept
torsdag, 21 marts 2019

Sydsjællandsk jordemoder bag nyt koncept

Skrevet af 

Trine Juul, som har privat jordemoder-klinik i Vordingborg på Sydsjælland står bag et nyt og enestående konsultationkoncept, der blandt andet har til formål at styrke den gravides trivsel og velbefindende.

Jordemoder Trine Juul åbnede dørene for gravide i sin nye klinik i Vordingborg tilbage i juni i år. Klinikken hedder Din private jordemoder og hun er den private jordemoder, du har mulighed for at få hjælp af, hvis du bor på Sydsjælland, på Lolland Falster og Møn. Trine kører også på hjemmebesøg i graviditeten og efter fødslen.

I sin jordemoderklinik i Videnshuset i centrum af Vordingborg tilbyder hun en lang række jordemoderfaglige ydelser, som fødselsforberedelse, hindeløsning, ammehjælp, barselsbesøg og meget andet.

Men hun står også bag en ny type jordemoderkonsultation, hvor den gravide har mulighed for at få motion under konsultationerne; en slags walk and talk konsultation, hvor man kan drøfte stort og småt med sin jordemoder, mens man f.eks. går eller cykler en tur.

Trine Juul er den første i landet til at tilbyde denne type konsultation til gravide.

"Vi ved, at gravide har særlig gavn af motion under graviditeten. Motion under graviditeten er sundt for både mor og baby i maven, da motion har en positiv effekt på babys senere motoriske udvikling samt mor kan forebygge evt. komplikationer i graviditeten. Samtidig kan moderat motion, som en gåtur tage toppen af graviditetskvalmen. - Vi får snakket om det der rører sig for den gravide, og det er altid en dejlig oplevelse, da bevægelse i naturen også klarer tanker og eventuelle bekymringer", siger Trine Juul.

På Trines facebookside: Trine Juul - Din private jordemoder kan du følge hende og få opslag der blandt andet handler om motion og graviditet.

Ud over walk and talk konsultationerne, tilbyder Trine Juul også, at gravide kan ringe og stille gratis spørgsmål, hvis man har noget på hjerte, som man gerne vil have jordemoderens syn på.

Herudover tilbyder hun som tidligere nævnt også fødselsforberedelse, både i klinikken, men hun tager også ud i private hjem, hvor hun underviser de vordende forældre i fødselsforberedelse.

Få mere information om jordemoder Trine Juul

Få mere information om Fødselsforberedelse hos Trine Juul

 

(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize