Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Nyheder»MANNA FØDSEL i København tilbyder nu gratis fødselsforberedelse
 
 
mandag, 07 maj 2018

MANNA FØDSEL i København tilbyder nu gratis fødselsforberedelse

Skrevet af 

Fødslen er måske nok den største begivenhed du bliver vidne til i dit voksne liv. Det er vigtigt at forberede sig, for at få en optimal fødselsoplevelse. Men mange steder skæres der ned på den offentlige, gratis fødselsforberedelse, og mange kvinder oplever desuden, at hospitalernes fødselsforberedelse ikke dækker det hele - hvis man gerne vil vide mere end hvordan man smertedækkes under en fødsel. 

Fødselsforberedelse er alfa og omega for en god fødsel. Fødselsforberedelse kan i den grad være medvirkende til at den gravide tør tage ejerskab over sin egen fødsel, og ejerskabet er netop så vigtigt i forhold til at kunne opnå en harmonisk, rolig og ukompliceret fødsel.  

Alligevel oplever de hos Manna Fødsel i København, at kvinder mere end nogensinde før har brug for hands on viden om fødslens faser, mere viden om naturlig smertelindring, og mere viden om hvad de selv kan gøre for at skabe gode føde-omgivelser. Derfor har Manna Fødsel nu besluttet sig for at tilbyde gratis fødselsforberedelse. Hvis du bor i København har du nu muligheden for tilmende dig det første kursus. Der er begrænsede antal pladser.  

Om Manna Fødsel

Manna Fødsel er en lille doula - og fødselspraktiker-praksis, der udgøres af Anna Bauer Andersen og Mette Marie Kallehauge.

Som fødselspraktikere har de kendskab til både den ‘normale’ og komplicerede fødsel, og de ved, hvor meget det betyder at være forberedt på fødslen og ikke mindst hvad en god fødselsoplevelse kan gøre for det nye moderskab.


Hos Manna Fødsel, arbejder de ud fra den praksis, at du skal styrket igennem din fødsel. Se mere om Manna Fødsel

Program og tilmelding

Vil du teste vores fødselsforberedelse for par  - GRATIS - og blot give din mening til kende efterfølgende? Så tilmeld dig på info@mannafødsel.dk

Program: 

 • Forstå processen bag den naturlige fødsel og kroppens egne ressourcer.
 • Hvad kan din partner gøre?
 • Få de vigtigste redskaber til en rolig og tryg fødsel uden medicinsk smertelindring med:

  -  Åndedræt
  -  Afspænding
  -  Akupressur
  -  Rebozo

 • Få mere at vide om hjemmefødsel.

Tid for event:
 Onsdag d. 13.juni kl 18:30-20:30

Hvor: Hyggelige Qvintus Lynette, Refshalevej 110A, 1432 Kbh K
(Bus 9A kører lige til døren)

Læs mere om Manna Fødsel

 

 
 
 
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize