Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Nyheder»Advarsel om uheld med IKEA puslebord
 
tirsdag, 30 april 2019

Advarsel om uheld med IKEA puslebord

Skrevet af 

Et kombineret pusleord og kommode fra IKEA har været skyld i, at 3 børn er faldet ned fra bordet.

IKEA advarer nu mod at bruge Sundvik, som er designet til at være både puslebord og kommode, medmindre man anvisningerne og husker at montere sikkerhedsbeslaget.

- "Vi vil gerne forebygge, at der kan være flere hændelser. Det er rigtig vigtigt, at vi får fortalt de kunder, som har købt det her møbel, at de skal huske at montere sikkerhedsbeslaget", udtaler Tina Lindharth, der er kommunikationsansvarlig i Ikea Danmark, til Ritzau.

Indtil videre har IKEA modtaget rapporter om 3 forskellige hændelser, hvor børn er faldet ned fra bordet, som dog ikke er kommet alvorligt til skade, fortæller Tina Lindharth.

Så længe produktet bliver brugt korrekt, er det sikkert at bruge, fortæller Tina Lindharth videre.

De to forskellige funktioner betyder, at sikkerhedsbeslagene skal monteres på en bestemt måde alt efter, hvordan produktet anvendes.

- "Det, som vi ser nu gennem de her rapporter, er, at kunder på daglig basis skifter produktet mellem at være puslebord og kommode. Det betyder, at de sikkerhedsbeslag, som følger med produktet, ikke bliver brugt", siger Tina Lindharth.

Produktet kan anvendes som puslebord, mens barnet er lille. Når barnet er stort nok, kan bordet klappes sammen til en kommode.

 

 
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize