Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Kropsterapi»Kropsterapi Sjælland»Kropsterapi hos Morliv ved Helle Bulow Hansen

Kropsterapi hos Morliv ved Helle Bulow Hansen

For dig som ønsker en positiv forandring i dit liv – som kvinde og mor.

Kropsterapi vHelle Bülow Hansen Morliv

Kropsterapeut Helle Bülow Hansen  


 
    Kropsterapeut Helle Bûlow Hansen
    Hejrevej 30, 3. sal, 2400 København NV 
    info@hellebulowhansen.dk
    +45 3174 8709
    https://morliv.dk
Helle BulowKropsterapi v/ Helle Bülow Hansen


Helle er uddannet TOTUM Kropsterapeut, NLP Psykoterapeut, pædagog & Mindfulnessinstruktør, og har specialiseret sig i at behandle mødre og deres familier. Hun har gennem det meste af sit arbejdsliv haft fokus på at hjælpe og støtte børn, unge og familier med individuelle samt relationelle udfordringer. Helle stor viden og erfaring i at støtte og hjælpe familier med særlige behov.
 

 

Én af de vigtigste gaver du kan give dit barn, er at passe på dig selv som mor. For når du som mor prioriterer at lade dig selv op med god energi og selvomsorg, står du stærkt i dig selv. Og herfra er det langt nemmere at tackle de udfordringer der følger med at blive forælder, uden at vælte. Dit barn har brug for, at du står stabilt og robust, så det kan skubbe og læne sig op ad dig i sin vigtige udviklingsrejse – uden at du vælter. Det skaber tryghed og gode udviklingsbetingelser hos dit barn.

Moderskabet indeholder både alt det skønne - og også det svære som er forbundet med stor usikkerhed. Det er en utrænet rolle. Ikke mindst i disse år hvor alle, inklusiv eksperter, har en holdning til hvordan man skal være forældre. Vi bliver bombarderet med reklamer om den perfekte familie. Men den findes ikke! I stedet har vi brug for at tillade os selv at være uperfekte og fejlbarlige – altså mennesker og ikke skuespillere.

Min vigtigste opgave som behandler er at hjælpe dig til at mærke dig selv, dine behov og længsler. Gennem kropsterapi får du kontakt til HELE dig. Både krop og psyke. Kroppen lagrer alle oplevelser, både de behagelige og ubehagelige. Kroppen lyver aldrig, og vil altid vise os gennem kropsfornemmelser, spændinger og smerte når vi ikke er tro mod os selv. Gennem kropsterapien får du mulighed for at løsne op for fastlåsheder som ikke tjener dig mere, så du kan trække vejret og livet ind helt ubesværet.

Stress, indre uro og bekymringer og angst i større eller mindre omfang, kan være en naturlig følgesvend til moderskabet. Der er et stort ansvar forbundet med at være forældre, og det er langt fra alle som har lyst til at videregive deres egne erfaringer fra deres forældres måde at håndtere forældrerollen.

Det efterlader nutidens forældre til at skabe rollen helt selv, og det er ofte forbundet med stor usikkerhed. Så søges der måske rådgivning fra familie, venner eller eksperter, hvilket kan være en rigtig god løsning. MEN for at du som mor kan navigere i hele dette univers af gode råd og tips, er det vigtigt, at du er i stand til at MÆRKE hvad der er det rigtige for dig og din familie.


Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en fantastisk mulighed for at skabe kontakt til dig selv. Det er en helhedsorienteret behandlingsform som har fokus på både krop og psyke. Jeg inddrager min viden og erfaring som psykoterapeut og familierådgiver i det omfang det giver mening.

Jeg har hjulpet mange kvinder til at opnå øget velvære, bedre trivsel og større selvbevidsthed gennem mine behandlinger. Herfra har det været nemmere at navigere i morlivet, da udfordringerne nu skaber færre og mindre rystelser i krop & psyke end før.

Jeg har også erfaring med at behandle gravide, hvilket er et fantastisk tidspunkt at skrue op for selvomsorgen. Det har en forebyggende effekt på at leve et stressfrit liv. Jeg hjælper dig til at få kontakt din krops signaler, og støtter dig i hvordan du kan leve dit liv med autenticitet, så du kan være lige præcis den mor og kvinde du ønsker at være.

Det vil mig en glæde at hjælpe dig til at opnå en skøn og berigende rejse i morlivet.
Book en gratis og uforpligtende samtale her hvis du har spørgsmål eller bare gerne lige vil snakke med mig inden du booker tid.

 

Hjemmeside: www.morliv.dk

Facebook: https://www.facebook.com/hellebulowhansen

Instagram: https://www.instagram.com/terapeut_hellebulowhansen.dk