Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

 

KLUB MB - Mest stillede spørgsmål

 


 - Hvilke eksperter kan man spørge?

Der vil altid være en lang række af forskellige fagpersoner med relevant uddannelse indenfor det jordemorderfaglige og det sundhedsfaglige, som du kan spørge til råds. Det sundhedsfaglige område kan f.eks indbefatte sundhedsplejerske, naturopath, doula, ammespecialist, coach m.fl. Herudover er der mulighed for at få rådgivning til mere personlige problemstillinger og til personlig udvikling, via familieterapeuter, psykoterapeuter og skyggecoaches.

Vi udvikler hele tiden på Klub MB, så der er så bredt et udvalg som muligt. SE LISTEN over vores nuværende eksperter. 

- Hvor mange spørgsmål kan jeg stille?

Du kan stille alle de spørgsmål du vil, inden for din abonnementsperiode. Du kan stille et spørgsmål ad gangen pr. ekspert. Dvs. Har du flere spørgsmål til samme ekspert, skal du vente med at stille det næste spørgsmål, til dit spørgsmål er besvaret. Herefter kan du stille et nyt spørgsmål. 

Du kan sagtens stille flere spørgsmål ad gangen, hvis du har spørgsmål til forskellige eksperter. 


- Hvordan stiller jeg et spørgsmål?

Når du er logget ind/tilmeldt trykker du på Spørg Eksperten. (Du kan logge ind under menupunktet KLUB MB). 
(Er du på mobil, skal du herefter trykke på den blå sandwichmenu til venstre, så menuen kommer frem.)

Nu kan du ud fra menuen vælge, hvilken ekspert du vil stille et spørgsmål.
Inde på den enkelte ekspert, trykker du nu oppe til højre på den blå knap "STIL ET SPØRGSMÅL". Når du har skrevet en overskrift, og stillet dit spørgsmål, trykker du nu på den grønne knap "SEND SPØRGSMÅL".     

 

- Hvilken svartid kan jeg forvente?

Alle eksperter svarer så hurtigt som det er muligt, men i travle perioder med mange spørgsmål, kan der gå op til 72 timer. Kræver svaret mere dybdegående research, kan svaret i visse tilfælde været længere undervejs, men du vil da få besked indenfor de 72 timer om dette er tilfældet.- Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Hvis du har tegnet et 1 måneds abonnement, fortsætter det hver måned, indtil du selv opsiger det. Du opsiger det under menu'en "Klub MB/

 

 

  

 

 

(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize