Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Guides»Privat Jordemoder»Privat Jordemoder Syd- og Sønderjylland»Privat Jordemoder Mette Byskov
 

Privat Jordemoder Mette Byskov

Jordemoder mette byskov


Mette Byskov

Privat jordemoder Mette Byskov har mange års erfaring som jordemoder. Gennem sine 20 år på fødeafdelingen i Esbjerg, har hun udover arbejdet i jordemoderkonsultationen og på fødestuerne, haft forskellige funktioner, som blandt andet hjemmefødselsjordemoder, livstilscoach og sorggruppeleder.
Arbejdet med de gravide og deres partner er en meget vigtig del af jordemoderarbejdet. Som Privat Jordemoder har Mette der mulighed for, at hjælpe jer som venter barn, til at forberede sig på et af livets største mirakler.

Privat jordemoder

De sidste år har hun arbejdet som privatjordemoder, zone- og psykoterapeut. Når du/I bestiller en tid hos Mette, kan I forvente stor faglighed og mulighed for at gå i dybden med netop det, der er vigtigt for dig/jer. Hos Privat Jordemoder Mette Byskov varer en konsultation en time og ved behov sættes mere tid af. Det er vigtigt, at du føler tryghed ved graviditeten og den kommende fødsel. Måske er der spørgsmål fra tidligere fødselsforløb, og måske er der noget uafklaret i forhold til denne graviditet eller fødsel. Mette oplever også, at nogle gravide er utrygge, uden de helt kender årsagen – det undersøger I sammen.
Der er altså både mulighed for en helt almindelig jordemoderkonsultation, hvor der er tid og ro til at gå i dybden eller en samtale, hvor I gennemgår det, der fylder for dig/jer.

Fødselsforberedelse

Det er vigtigt at føle sig godt klædt på til fødslen.Individuelt eller for flere par. I bestemmer. Mette Byskov kan tilbyde et forløb, eller der kan aftales et par timer og se hvor meget vi når – helt afhængigt af jeres behov. 

Ammehjælp/barselsamtale

Når man har født og evt. netop er kommet hjem fra hospitalet, kan der være mange spørgsmål. Mette kommer gerne hjem til jer på et barselbesøg i dagene efter fødslen. Her kan hun tilse både baby og mor, og kan svare jer på de spørgsmål, der naturligt er i en helt speciel periode af forældreskabet. 

Zoneterapi

Som jordemoder er zoneterapi et fantastisk redskab. I Mette's klinik kommer kvinder/par, som ønsker at blive gravide, gravide med graviditetsgener, gravide som gerne vil have sat fødslen naturligt i gang, og endelig har hun ofte besøg af familien efter fødslen, så baby kan få hjælp til fordøjelsesproblemer, søvnproblemer eller andet. Mor kan også trænge til en gang zoneterapi for at få amningen stimuleret og komme sig ovenpå fødslen eller bare have brug for at blive forkælet i en udfordrende periode. Her er det naturligt, at I får en god snak om amning, kroppen efter fødslen og meget andet, som nybagte forældre ofte har brug for at tale om.


Rebozomassage og øreakupunktur

Mette tilbyder også rebozomassage som blandt andet kan hjælpe barnet til at lejre sig rigtigt i dit bækken. Hvis du har uro eller smerter kan hun udover zoneterapi tilbyde afslappende/smertestillende øreakupunktur.


Læs mere på: https://www.mettebyskov.dk

 

mettebyskov foto

 

person         Jordemoder Mette Byskov

adresse

       Hjerting Landevej 120
                   6800 Varde

tlf

       +45 2511 2202

mail mette@mettebyskov.dk         

hjemmeside      https://www.mettebyskov.dk                         

facebook      Byskov Zoneterapi-jordemoder og psykoterapi                     

  

   


Det siger andre:

Klart en favorit når man har en stresset hverdag samt lækker velvære og altid en go snak om sundhed og trivsel
Malou Lykkly

 

Birk på 11 mdr har døjet med hoste i så voldsom grad at nattesøvn var begrænset. Efter første behandling sov han uden hoste
Pia Heesgaard Runge Jepsen


 Med kun en behandling, kom der gang i baby Alfreds mave igen og der har været det lige siden. Meget tilfreds kunde, der kun fortryder at jeg ikke tog afsted noget før
Anne Daubbjerg Burchardt   

Mette byskov

(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize