Min Barsel
Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

Du er her:min barsel»Privat Jordemoder»Privat Jordemoder Sønderjylland»MitJordemoderi - Esbjerg
 

MitJordemoderi - Esbjerg

 


MitJordemoderi er professionel og omsorgsfuld service til dig, der er gravid eller har et spædbarn.

 
    MitJordemoderi - Privat Jordemoder Anja Østergaard Ibsen
    Kongensgade 13, 2 sal 6700 Esbjerg
      info@mitjordemoderi.dk
     +45 9152 5364
    http://www.mitjordemoderi.dk

 

Jeg er uddannet jordemoder og har arbejdet på fødegangen i Kolding, og derfor har jeg masser af personlig erfaring med gravide og nybagte forældres behov for støtte, samtale og mere konkrete behandlinger såsom massage, hindeløsning, akupunktur og fødselsforberedelse. Jeg har derfor startet MitJordemoderi og tilbyder dig en lang række services både under graviditeten og efter fødslen. 

 

3 gode måder at forberede fødslen på

På min hjemmeside kan du finde information om de behandlinger, jeg tilbyder. Noget af det, jeg får flest forespørgsler om, er behandlinger, der forbereder fødslen. Det kan være rigtig svært at komme igennem de sidste dage og uger op til terminen, og derfor søger mange kvinder råd, hjælp og behandling for at forberede deres krop og sind bedst muligt. Her er 3 forslag til måder, du kan forberede dig fødsel på.

 

 • Graviditetsmassage
  Jeg kan anbefale dig at få en rigtig dejlig graviditetsmassage, som vil løsne dine spændinger, give dig en dybere kontakt med dit ufødte barn, afhjælpe stress og angst for den forestående fødsel og stimulere dit immunsystem.

  På den måde vil din krop være i bedre stand til at arbejde under fødslen, og du vil i dine følelser og dine tanker være bedre udrustet.

  Før massagen taler vi naturligvis om dig og din graviditet og alle eventuelle spørgsmål. Jeg kan også gå dybere til værks med bindevævsmassage og andre typer massage, hvis du har behov for det. Jeg er certificeret gravid-massør fra Nordlys.

 • Fødselsforberedelse
  Måske melder der sig en masse spørgsmål om vejrtrækning, vandafgang og amning, når du venter dit lille barn. Jeg tilbyder både fødselsforberedelse på hold, som individuelle samtaler og rådgivning og fødselsforberedelse til far.

  Fødselsforberedelsen handler om udgangspunkt om at give dig de bedste forudsætninger for et godt ammeforløb, for en god fødsel og for nogle gode dage lige efter fødslen. Du har også mulighed for selv at præge, hvilke emner, vi skal komme ind på – det er jo dig og din fødsel, det handler om.
  Ring til mig og lad os finde ud af, hvad du har brug for at vide mere om og øve dig på. Du kan også sende mig en besked via MitJordemoderi på Facebook


 • Hindeløsning og akupunktur
  Er det ved at være tæt på fødslen, og har du brug for, at der måske snart sker noget? Så lad mig hjælpe dig. Jeg er trænet i at give fødselsmodnende akupunktur, og jeg anbefaler også akupunktur til at få amningen til at gå bedre.

  Akupunktur er en ældgammel asiatisk lægetradition, som går ud på at placere små, sterile nåle på særlige punkter på kroppen. Det er klinisk dokumenteret at have god effekt på mange gravid-symptomer, inklusiv kvalme og forstoppelse – og så kan det gøre kroppen klar til fødsel. Det kan hindeløsning også – her går jeg ind i dagene lige op til fødslen og løsner hinderne om den nederste del af livmoderen, hvilket ofte vil fremkalde fødselshormoner.

  Der er ingen garanti for, at fødslen derved går i gang, men teknikken har ofte rigtig god effekt. Jeg anbefaler igangsættende akupunktur og hindeløsning, når du er gået over tiden. Indtil da tilbyder jeg fødselsmodnende akupunktur og massage.


På min hjemmeside finder du en liste over alle de behandlingsformer og tilbud, jeg har til dig. Jeg har også en eksklusiv webshop, hvor du finder gravid-undertøj, ammebh’er, støtte bælter, creme til ømme ben og andre gode ting og sager, som vil gøre din tid som gravid og nybagt mor lettere. Alt er udvalgt med særligt henblik på, at det skal være behageligt og til at betale.


Jeg ser frem til at høre fra dig!
Cron Job Starts