Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Privat Jordemoder»Privat Jordemoder Sønderjylland»BABY OG BARSELSMOTELLET

BABY OG BARSELSMOTELLETBarselsmotellet skaber trygge, eksklusive rammer for jeres første tid med baby. Vi modtager med den største glæde alle nybagte forældre, som ønsker at tilbringe de første dage efter fødslen i fred og ro, med erfarent personale til rådighed 24 timer i døgnet og ingen bekymringer om husholdning.

Vi er kompetente og yderst veluddannede mennesker, som sætter den højest mulige standard for faglig kompetence og omsorg. Hermed kan treenigheden Baby, Mor og Far få plads til at udfolde sig på smukkeste vis.

I vil med andre ord have tid og ro til udelukkende at have fokus på jeres nye familie, uden at skulle tænke på husholdning og alt det praktiske, der ellers er uungåelige pligter der følger med i livet som mor og far. Men på Baby og Barselsmotellet har I altså muligheden for at lukke disse pligter og gøremål ude for en stund og bare være tilstede i nuet, med familien.

Som mor har du mulighed for at komme til hægterne efter fødslen og få en god start på amningen. De bedste forudsætninger for en god ammestart er netop masser af hvile og søvn, masser af hud-til-hudkontakt med baby, masser af næringsrig mad, og masser af vand. Altsammen noget som Baby og Barselsmotellet kan danne de perfekte rammer for, så jeres baby kan opleve den bedst mulige start i livet.

Som far har du mulighed for stille og roligt at vænne dig til livet som far. Mænd bliver fædre mere pludseligt end kvinder bliver mødre, da mændene ikke har båret barnet i maven i 9 måneder, mærket liv og følt barnets nærvær på sammen måde som kvinden. At blive forælder er dermed ofte en stor omvæltning for faderen, og han kan let komme til at føle, at han står på sidelinien, da moderen har haft tid til at oparbejde en naturlighed omkring rollerne og stadig er i symbiose med barnet. Usikkerhed fra de ellers så omsorgsfulde fædre, er ikke en sjældenhed. På Baby og Barselsmotellet støtter vi familierne i at udnytte rollerne, så faderen har mulighed for at være en aktiv medspiller og få lov til at udvikle sin selvsikkerhed i forhold til sin nye rolle som far og partner.

Barselsmotellet ligger smukt i Sønderjylland, hvor de lyse og luftige lejligheder bliver rammerne for 4 dage i en tryg opstart for jeres familie. Alt er klar til jer, når I ankommer efter fødslen, og fra det øjeblik, I træder ind af døren, er det JER og jeres oplevelser og behov, der er centrale for personalet. Vi kan kontaktes på alle tider af døgnet, så I kan altid få den støtte og vejledning, som så mange nybagte mødre og fædre har brug for efter fødslen. 


I et ophold på Barselsmotellet vil du bl.a. få følgende med i prisen:


- Vejledning om amning, babys tegn på trivsel og spædbarnspleje

- Grundige check af kroppen efter fødslen - og en wellnesbehandling til mor

- Samtaler om jeres egne behov og eventuelle tvivl

- Vejledning om rytmer og rutiner med baby

- God plads til den nye famile i lejligheden, alternativt en anden pårørende

- Indføring i at læse babys signaler - og introduktion til BabyGym

- Velindrettede lejligheder – I skal kun medbringe babydyne!

- Fri adgang til frugt, te, kaffe og vand

- Morgenmad og aftensmad alle dage

- Ældre søskende er velkomne

- Faste besøg af hensyn til døgnrytme og mulighed for yderligere kontakt med personalet

- Et godt fundament for en vellykket familiedannelse

Hos Baby og Barselsmotellet kommer I til at huske den første tid med baby som noget underfuldt, med plads til alt det mirakuløse, som sker i den første tid med baby. Som gæst hos os tager du hjem med tryghed i sjælen og kan nyde, at jeres liv med den lille baby er begyndt. 

Vi glæder os til at møde jer på Barselsmotellet.

Se mere på www.barselsmotellet.dk

Vidste du, at Baby og Barselsmotellet også tilbyder fødsels- og forældreforberedelse? Man kan starte allerede fra 8-12 graviditetsuge! Fødselsforberedelsen kan tages som Webinar OG Meditativ Connection (Lydfiler) som er meditation og energi-arbejde i graviditeten. Det betyder at man kan deltage uanset hvor i landet, man bor. 

 

 

 Baby og Barselsmotellet
v/ Jordemoder Anette Abildgaard Larsen


Adresse:

 Rosinfeltvej 112
6270 Tønder

Kontakt:
tlf: 45 88936381
Mobil: +45 42 33 91 20


mail: info@barselsmotellet.dk

 Website: www.barselsmotellet.dk