Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Graviditetsscanning»Graviditetsscanning København»Økologisk Gravid Scanning v/ Copenhagen Doulas

Økologisk Gravid Scanning v/ Copenhagen DoulasVi kvinder besidder en nedarvet kilde af indsigt og visdom. Når du er gravid er du i kraft af din øgede sårbarhed, langt mere åben for at få kontakt til dette indre skatkammer af informationer, indsigter og visdom. 

Fra naturens side er det en yderst intelligent mekanisme, der træder i kraft da du nu skal til at tage dig af et andet menneske, og har brug for at sætte alle dine sanser i spil, for at frembringe de bedste betingelser for det barn, du er aktiv medskaber af.

Dit ufødte barn er også aktiv deltager i processen og i graviditeten kommunikerer du med dit ufødte barn gennem et yderst raffineret system af bl.a. signalstoffer og nerveimpulser.

Denne kommunikation kan komme til udtryk i følelser, fornemmelser, ord, billeder, tanker og handling – nogle gange meget fysisk, andre gange som en ’sjette sans’.

Som fødselscoach har jeg gennem de sidste 11 år arbejdet med at kultivere og styrke dette kommunikationssystem ved, at skabe øget nærvær, opmærksomhed og fokus så de ganske essentielle, tætte og livstyrkende bånd mellem dig og dit ufødte barn næres og styrkes. Og i 2016 begyndte jeg at kalde det Økologisk Gravid Scanning.


Kontakt med dit ufødte barn på en sikker, tryg og kærlig måde

Vi lever i en tid hvor effektivitet og præstation er i højsæde. Vi har kultiveret os til, at gå til eksperter for, at få en vurdering af vores tilstand og sundhed.

Faktisk har vi indrettet os sådan, at vi for at kunne gå på barsel, er nødt til, at gå til lægen for at få bekræftet vores graviditet sort på hvidt.

En Øko Scanning er en tryghedsscanning der giver glæde og ro i sindet. Du opnår en dyb essentiel kontakt med dit ufødte barn og en helhjertet forståelse af jeres raffinerede kommunikationssystem. Under en Øko Scanning er der god tid til, at opbygge et kærligt nærvær og give plads til din intuition – og redskaberne er noget så naturligt og lavteknologisk som rebozo-massage, dine egne hænder, din indre stemme og babys rytme og bevægelser.

En Økologisk Gravid Scanning har ikke et diagnostisk formål, det er en scanning som har til formål, at facilitere tilknytningen mellem dig og dit ufødte barn.

Se udsendelsen om Økologisk scanning fra Doula TV på kanal 1: 


Du kan læse mere om øko-scanning her: www.copenhagendoulas.dk  

 

                 
        Karina Isolde Balslev        
        Fødselscoach, doula, kostvejleder         
                 
                 
                 
       
Adresse:

Kildebakkegårds Allé 20
2870 Dyssegård

Kontakt:

tlf: 4095 0786
mail: Mail@copenhagendoulas.dk

Website:  

www.copenhagendoulas.dk