Min Barsel
Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

 

Cyclus Jordemoder & Scanningsklinik

 

 

 


Du er gravid – Stort tillykke! 

Allerede fra 6. uge kan du se det lille hjerte blinke, fra 14 uge kan du se, om den lille ny er en dreng eller pige. 3D scanningerne bliver rigtig fantastiske i ugerne 28-34.

Du kan sikkert slet ikke vente med at se hjerteblink, køn og måske endda dit ufødte mirakels spæde ansigtstræk på en af de moderne 3D scanninger. Nogle gravide er bekymrede og vil gerne have tryghed for, at alt er, som det skal være. Andre vil hilse på den lille nu eller har brug for et fysisk blik på det der foregår indeni sådan helt af sig selv og lige pludselig. Du har brug for, at de hænder, der skal hjælpe dig med at få de bedst mulige billeder af din baby, er omsorgsfulde, tryghedsskabende, jordemoderfaglige og top professionelle. 


FAGLIGHED OG ETIK FØR ALT ANDET – DET ER CYCLUS

Vi er et team af jordemødre med solid erfaring fra landets fødeafdelinger, og vi har alle specialiseret os og modtaget certificeringer i diagnostiske scanninger. CYCLUS har samarbejde med Herlev hospital og tidligere med Bornholms hospital. Vi har haft vores scanningsklinikker siden 2005, og vi kan imødekomme alle dine ønsker om en tryg og unik graviditet. Vores faglighed og etik betyder, at du trygt kan stole på vores professionelle og personlige ambitioner om, at du som gravid skal mærke, at du hos CYCLUS er i gode, erfarne hænder. PERFEKTE SCANNINGER MED GARANTI FOR PROFESSIONELT RESULTAT

Hos os er det altid en uddannet jordemoder, der scanner dig. Du kan altid spørge om lige præcis det, du har på hjerte og få kvalificerede svar. Veluddannede, erfarne jordemødre tilbyder dig følgende services:

  • Scanning fra uge 6, hvor vi kan se hjerteblink, samt hvor langt du er henne i din graviditet.
  • Kønsscanning fra uge 14+0, hvor vi lover dig, at vi ikke giver op, førend vi har konstateret kønnet på din lille baby. Du får både 2D og 3D billeder printet ud og en DVD fra scanningen med hjem.
  • Andre typer scanninger efter dit behov: Nakkefoldsscanning, misdannelsesscanning og trivselsscanning.
  • 3D scanning, hvor computeren generer billeder med dybde, så du kan se din baby, som den rigtigt ser ud inde i livmoderen. - En fantastisk oplevelse, som du får med hjem.


SCANNINGER MED GARANTI OG TILSKUD

Hos os kan du være sikker på, at vi scanner til vi er tilfredse med billederne. Skulle fostervand, babys position eller andet være årsag til, at vi ikke får det med på scanningen, som vi har sat dig i udsigt, så kan du gratis få en ny scanningskonsultation, hvis du har booket den store 3D scanning. Hvis du er medlem af sygeforsikringen ”danmark”, kan du få 30% i tilskud pr konsultation – som dog maksimalt må udgøre 300 kr. Tilskuddet gives til konsultationer hos en af vores jordemødre kombineret med en scanning, til fødselsforberedelse og til almindelige jordemoderkonsultationer. VI KOMMER 360 GRADER RUNDT OM DIN GRAVIDITET

Vi tilbyder mange services ud over scanninger, og vi kan sammensætte lige præcis den konsultation eller det forløb, som du har brug for. Vi har stor jordemoderfaglig ekspertise og kan tilbyde både fælles og individuelle jordemodersamtaler, konsultationer, screeninger for Downs syndrom med en simpel blodprøve (”Niftytest”), akupunktur og meget mere. CYCLUS er med andre ord en jordemoderfaglig scanningsklinik, som kommer 360 grader rundt om din graviditet og hjælper dig til at nyde tiden frem imod fødslen. 


Se mere på vores hjemmeside Cyclusklinik.dk 

 

 

 

Cyclus Jordemoder & Scanningsklinik
v. Pia Zilstorff

Adresse:
Slagelsegade 1, 3.sal 
2100 KØBENHAVN Ø

Kontakt:
tlf:2671 6577
mail:kbh@cyclusklinik.dk

 

Cron Job Starts