Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Guides»Fødselsforberedelse»Fødeslsforberedelse Sjælland»Fødselsforberedelse v/Trine Juul - Din private jordemoder
 

Fødselsforberedelse v/Trine Juul - Din private jordemoder


Fødselsforberedelse – Den trygge fødsel

Det er en rigtig god investering at være forberedt til sin fødsel. At kende til fødslens udvikling, kroppens utrolige arbejde og vide, hvordan man som fødende og partner kan hjælpe processen bedst muligt. Fødselsforberedelse er en stor hjælp til endnu bedre fødsler og fødselsoplevelser!

I min fødselsforberedelse får du og din partner både nyttig viden og masser af praktiske øvelser og teknikker, så I bliver klædt rigtig godt på til fødslen. I bliver et stærkt fødeteam. Og I får muligheden for at få en fantastisk fødselsoplevelse!

Der er mange ting, man kan være usikker på, når det først går i gang. Derfor er det godt at vide, hvad man kan forvente, og hvordan man skal forholde sig.

 

Fødslen A-Z 

Jeg gennemgår fødslen A-Z. Jeg tager udgangspunkt i den normale, ukomplicerede fødsel. Men vi taler også om de situationer, hvor fødslen giver ekstra udfordringer, og hvor der skal medicinsk eller instrumentel hjælp til.

I får viden om fødslens faser, fysiologien bag fødslen og de hormonelle påvirkninger. Vi taler om ”lykkehormonet” (oxytocin), og hvordan vi passer på det undervejs i fødslen. Vi gennemgår smertelindring i naturlig form – og med medicinske hjælpemidler. Og vi ser på, hvilke ting der har indflydelse på et rart og trygt fødemiljø.

 

Kroppen kan mere, end vi tror 

Kroppen kan selv. I langt de fleste fødsler! Og med teknikker som afspænding, bevægelse og vejrtrækning, som er fødselsfremmende og samtidig smertelindring, kan du hjælpe din krop til at kunne meget mere. Men man skal turde slippe kontrollen. Og i stedet have tillid til at kroppen kan. Det lærer I gennem mine forskellige øvelser. Og bare rolig, vi skal ikke dyrke pusten og gispen i rundkreds , men lære at finde frem til kroppens skjulte styrker og, at I som par samarbejder og hjælper hinanden.

En fødsel tager tid og kræver jer fuldt ud! Din partner bliver din støtte og hjælp. Han har dig, når du koncentrerer dig sammentrækningerne. Han lærer at give dig massage, rebozo og kærlige mentale puf. JERES samarbejde er alfa omega!
 

Amning og meget mere 

I min fødselsforberedelse taler vi også om det, der kommer efter fødslen! Det må ikke overses. Hvordan får man f.eks. amningen op at køre? Hvad er efterveer? Fokus på det at være ny (eller større) familie! Følelses- og tankemylder er helt normalt, og nogle (både mænd og kvinder) oplever forskellige reaktioner efter at være blevet forældre. Det – og meget mere – skal I ikke bare overlades med selv. Med den rigtige viden og vejledning kan I nemmere klare det derhjemme.

Undervisning med nærvær og ekspertviden 

Hos mig får I fødselsforberedelse i form af en nærværende og kompetent undervisning med tid og ro til jeres spørgsmål og tanker. Det bliver lærerigt krydret med humør og hygge.

Siden jeg blev uddannet jordemoder i 2010, har jeg holdt rigtig mange fødselsforberedelsestimer. Både for store og mindre hold. – Og i de fødendes private hjem.

Ligesom vi forbereder os til alt andet i livet, giver det rigtig god mening også at investere tid og gøre sig klar til livets største begivenhed!

 

Fødselsforberedelse på hold eller individuelt

I får veldokumenteret høj faglig undervisning med konkrete teknikker, der er lige til at gå til og øve sig på derhjemme.

Jeg tilbyder både fødselsforberedelse på hold eller at komme hjem til jer. Privat fødselsforberedelse vil naturligvis tage mere udgangspunkt i lige præcis jeres tanker og behov. Tid og sted afhænger helt af, hvad der passer jer bedst.

Alle par, som jeg har holdt fødselsforberedelse for, kan gratis kontakte mig med spørgsmål, en second opinion eller andet. Se mere om individuel fødselsforberedelseKærlig hilsen

Trine Juul, Din Private Jordemoder

Få mere information om Jordemoder Trine Juul

 

 

 

 

 

 

person         Jordemoder Trine Juul

adresse

       Videnshuset - Kirketorvet 16
                   4760 Vordingborg

tlf

       +45 605 605 28

mailtj@trinejuul.dk                         

hjemmeside      https://trinejuul.dk                            

facebook       Jordemoder Trine Juul                     

  


Det siger andre

“Min kone og jeg var igennem et godt og trygt fødselsforberedelsesforløb med Trine, som foregik hjemme hos os selv.

Vi fik talt alle faser igennem og trænet øvelser, hvor jeg som mand og kommende far kunne støtte og smertelindre min kone bedst muligt op til og igennem fødslen.

Det var rart at det kunne foregå hjemme, og vi ikke skulle køre til København, som vi tidligere havde gjort i forbindelse med graviditeten.

Nu når vi er på den anden side af fødslen, så ser jeg tilbage på, hvor rart det var at være forberedt og klar over hvad der foregik, selvom vores fødsel var rigtig lang og hård, så var jeg på intet tidspunkt utryg – takket være nogle gode jordemødre på sygehuset og ikke mindst fordi vi var blevet rigtig godt klædt på af Trine.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.”

Lasse Vordingborg

”Vi søgte efter en privat jordemoder, og til vores held fandt vi Trine.

Trine kom hjem til os om eftermiddagen, og vi havde nogle fantastisk udbytterige timer sammen.

Det var både teoretisk og praktisk, og Trine gennemgik tiden op til fødslen, alle fødslens faser samt efterforløbet.

Hun spottede hurtigt hvilke emner, der lå os særligt på sinde, og formåede at gennemgå dem alle på en måde, der gav os tryghed og ro.

Trines besøg var en god og lærerig oplevelse som vi klart vil anbefale andre".

Mvh. Morten og Maria.

 

trine juul din private jordemoder billede

(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize