Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Guides»Fødselsforberedelse»Fødselsforberedelse Midtjylland»FOF Aarhus - fødselsforberedelse
 

FOF Aarhus - fødselsforberedelse


 

På barsel i Aarhus

 

Vær med når FOF Aarhus tager dig med på en rejse gennem din graviditet og videre ind i dit nye liv som forælder.

Hos FOF Aarhus tager vi dig i hånden og følger dig hele vejen. Vores uddannede og dygtige undervisere har oftest flere hold, så du har mulighed for at følge den samme underviser gennem din graviditet og videre efter fødslen.

På den måde er I sikret en tryg start som familie.

FOF Aarhus er én af de største udbydere af kurser, hold og foredrag for gravide og forældre i Midtjylland, hvor vi har haft mere end 25.000 deltagere gennem årene.

 

Derfor er vi sikre på, vi også har noget at tilbyde dig!Før fødslen

Mange gravide oplever desværre gener under deres graviditet. Men der er hjælp at hente. For forskning viser, at bevægelse kan forebygge disse gener og afhjælpe dem igen.


Derfor udbyder vi flere bevægelseskurser til gravide, hvor særligt vores body/mind kurser som yoga for gravide og pilates for gravide er populære.

Her fokuseres ikke blot på at styrke kroppen og gøre den klar til den store belastning, som en graviditet er, men også på at skabe mental balance.

Når fødslen er ved at være tæt på, finder mange gravide ro i at have forberedt sig til fødslen.
Vi tilbyder flere forskellige kurser i fødselsforberedelse 

Her kan vi særligt anbefale vores kursus fødselsvejrtrækning og ve-træning der forbereder kvinden fysisk og mentalt på den store præstation, der venter forude.

Under en glædelig graviditet kan der også opstå mange tanker, behov og bekymringer om den nye tilværelse.

Derfor har vi forskellige foredrag der kan hjælpe jer i processen frem mod fødslen og forberede jer på det nye liv, der venter jer, når I går fra 2 til 3.


Se  tilbud til efter fødslen

 

person           FOF Aarhus

adresse

        Fredensgade 36
                  8000 Aarhus C.

tlf

        8612 2955

mail

        mail@fof-aarhus.dk

hjemmeside        http://fof-aarhus.dk

facebook

         På Barsel i Aarhus

     

 ····

      

”Mange oplever, at hvis de har redskaberne til at holde vejrtrækningen i ro, og bevæger sig omkring, så får de mere fysisk og psykisk ro omkring fødslen. De får færre spændinger og bedre og mere hurtigt arbejdende veer.”
(Psykomotorisk terapeut og underviser hos FOF, Lotte Molin)

* * *

"Fødselsforberedelse handler også om at skabe et godt fundament for at familien holder sammen – og her er dét, at man får en god fødselsoplevelse og følelsen af, at det her kan jeg godt, også et vigtigt element.”
(Afdelingsjordemoder, Joke Habben)

* * *

”Hvis kvinden kan lære at slappe af og lade livmoderen arbejde, så giver det en fødsel med langt mindre smerte. På vores kurser i fødselsvejrtrækning arbejder vi netop meget med dette, og derfor lærer vi vores kursister forskellige teknikker til vejrtrækning, afspænding og visualisering, som hjælper dem med at finde ro” (Mette Axel Petersen, psykomotorisk terapeut, underviser hos FOF Aarhus)

 ·· ··
     
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize