Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

Familierådgivning v/ Helle Bulow Hansen

For dig som ønsker at skabe positive forandringer i familielivet.

Kropsterapi vHelle Bülow Hansen Morliv

Familierådgiver og psykoterapeut Helle Bülow Hansen  


 
     Familierådgiver Helle Bûlow Hansen
    Hejrevej 30, 3. sal, 2400 København NV 
    info@hellebulowhansen.dk
    +45 3174 8709
    https://morliv.dk
Helle BulowPsykoterapi og familierådgivning v/ Helle Bülow Hansen


Helle er uddannet TOTUM Kropsterapeut, NLP Psykoterapeut, pædagog & Mindfulnessinstruktør, og har specialiseret sig i at rådgive mødre og deres familier. Hun har gennem det meste af sit arbejdsliv haft fokus på at hjælpe og støtte børn, unge og familier med individuelle samt relationelle udfordringer. Helle stor viden og erfaring i at støtte og hjælpe familier med særlige behov.
 

 


Psykoterapi og familierådgivning v/Helle Bülow Hansen


”At blive mor er en gave – og en opgave".

Morlivet opleves meget forskelligt fra kvinde til kvinde, alt efter hvem vi er og hvilke livsvilkår vi har. Forventningerne til sig selv og fra omgivelserne er ofte høje – for høje, og det kan være svært at navigere i morlivet og føle at man gør det godt.

Morlivet er en personlig og individuel rejse at begive sig ud på. Fyldt med fantastiske oplevelser, nye indsigter, glæde og kærlighed. Men der er også forhindringer og udfordringer på rejsen, og ofte er vi ikke forberedt på det. De svære følelser af utilstrækkelighed, angst, skam, vrede, tristhed m.m. er en del af at være menneske, og kan fylde mere i morlivet, hvor vi pludselig står med ansvaret for et elsket barn. Mors egne oplevelser fra barndommen, gamle traumer og uforløste følelser kan pludselig blive vækket og dukke op til overfladen.

Jeg oplever at denne svære side ved morlivet stadig er tabubelagt og gemt væk. Det har desværre den konsekvens, at det kan opleves meget skamfuldt at have disse svære følelser. Mødre føler sig forkerte og ensomme, og synes at de burde kunne finde ud af at være en perfekt mor som de andre! Det kan medføre at mødre overpræsterer og overhører egne signaler, for at føle sig som en god mor.

Men den perfekte mor findes ikke. Hun er en illusion! At være mor handler først og fremmest om at være menneske. Og lige præcis det unikke menneske som vi hver især er. Børn har brug for forældre som er autentiske, og tør stå stærkt i deres personlighed. Det skaber tryghed for børnene, og grobund for gode udviklings – og opvækstbetingelser. Børn lærer af at opleve forældre som viser alle dele af det at være menneske – også når vi laver fejl. Morlivet handler om at være en god nok mor – ikke perfekt!

Jeg har mange års erfaring i at hjælpe mødre og deres familier til at genfinde styrke og overskud til at tro på at de er lige præcis som de skal være. Hverken mere eller mindre! Gennem individuelle samtaler og familierådgivning hjælper jeg dem til at få bevidsthed om hvem de er hver især, og hvordan de ønsker at deres familieliv skal udforme sig. Og jeg tager dem i hånden, og hjælper dem derhen hvor de gerne vil være.”

 

Du er velkommen til at booke en gratis samtale her, hvis du ønsker at høre hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Du kan læse mere om mine ydelser her: www.morliv.dk

Følg mig på Facebook her:: https://www.facebook.com/hellebulowhansen

Instagram: https://www.instagram.com/terapeut_hellebulowhansen.dk