Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

 

KejserinderneHver 5. kvinde bliver mor ved kejsersnit! – Det er rigtig mange…

Kejserinderne er skabt for alle kvinder, der har født ved kejsersnit eller skal føde ved planlagt kejsersnit. Kejserinderne tilbyder både live og online efterfødselsforløb for alle kejserinder.


Hvem er Kejserinderne?

Dig, der har født dit barn ved kejsersnit – Du er KEJSERINDE, din krop har gennemgået en stor operation og dit nervesystem har fået et chok og har derfor brug for den rette genoptræning.

Hos Kejserinderne er det vores mission, at du som kejserinde skal være en stærk og stolt mor med et unikt ar på maven.

Derfor har vi skabt et stort og populært netværk af stolte og stærke kejserinder, som vi guider og hjælper til en stærkere krop efter kejsersnit.
 

Vi hjælper dig i hele forløbet

Efter et kejsersnit har din krop brug for den rette genoptræning, jo før du kommer igang med genoptræningen des lettere vil det blive for dig at (gen)optage fysisk træning senere.

Derfor har vi skabt forløb hos Kejserinderne, så vi kan tilgodese alle Kejserinder blandt andet via livehold, online forløb, personlige sessions, workshops og mange flere tiltag.
 

Kejserinde To Be

Det er ikke blot efter kejsersnit, vi står klar til at hjælpe! Skal du have foretaget planlagt kejsersnit, hjælper og guider vi dig, så både du og din krop er klar på den store opgave du står overfor.

Når du er en Kejserinde To Be, har vi lavet afspændingslydfiler og samlet de vigtigste informationer til dig, så du kan blive godt klædt på og klar til dit kejsersnit. Læs mere om vores muligheder for dig, der er Kejserinde To Be
 

Online forløb – Stærk mor efter kejsersnit

Med Kejserindernes online forløb – Stærk mor efter kejsersnit  har du mulighed for at tilgå træningen uafhængigt af tid og sted. Via videomateriale guides du målrettet gennem genoptræning, behandling af arvæv samt rådgivning af hvordan du støtter din kejsersnitbaby.

Med det online forløb, har du mulighed for at deltage uanset tid og sted. Du kan læse mere omkring Kejserindernes online forløb
 

Livehold

På Kejserindernes livehold i København, kommer du med til et unikt step by step helingsforløb, hvor der fokuseres på at din krop bliver kickstartet igen efter din fødsel, gennem niveauinddelt genoptræning, arvævsbehandling, bearbejdning af fødselsoplevelsen og vigtigst af alt, skal du have skabt tryghed omkring din fødselsoplevelse. Læs mere om Kejserindernes livehold i København
 

Et netværk af stolte og stærke Kejserinder

Du kan læse meget mere om Kejserindernes mange tiltag og unikke forløb med træning efter kejsersnit, hvor kejserinder bliver hjulpet med at “få deres krop tilbage”. Det er ikke blot den fysiske træning, der fokuseres på hos Kejserinderne, hele den mentale bearbejdning af fødselsoplevelsen har også et stort fokus.

Hvis du har født et barn ved kejsersnit, tilbyder vi dig og blive en del af et netværk af andre kejserinder, som ved præcis hvordan DU har det.

Besøg Kejserinderne her.


 

 

 

person              Kejserinderne

adresse

              Online træning

tlf

              +45 20740737

mailinfo@kejserinderne.dk   

hjemmesidewww.kejserinderne.dk    

facebook

          facebook.com/kejserinderne   

 


Om Kejserinderne


Anne Ruby og Heidi Holm er kvinderne bag Kejserinderne, - to meget kompetente og erfarne eksperter, der via deres mangeårige faglige erfaring oplevede, at der var et stort behov for hjælp og rådgivning blandt kvinder der havde født ved kejsersnit.

Derfor skabte de Kejserinderne, med unikke forløb hvor Anne og Heidi, kan være med til at støtte, forberede og bringe kejserinder sikkert “på benene igen”.

Med hvert deres fagområde, har Anne og Heidi en bred fagligviden, der kan give Kejserinderne den bedst mulige rådgivning. 

Heidi Holm er fysioterapeut og mor til 2. Hun er uddannet korrektiontræner og Nutrition & Lifestylecoach, Heidi har en stor passion for at skabe forandringer inden for sundhed og træning.

Anne Ruby, er jordemoder og mor til 3. Også uddannet i obstetrisk akupunktur, øreakupunktur og som hypnoterapeut. Anne brænder for at hjælpe kvinder til at få en fødselshistorie, de kan tænke tilbage på med stolthed og glæde, og samtidig give alle børn den blideste start på livet.

 

(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize