Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Efter fødsel»Efter fødsel Sjælland»Fit.nu - kom i form efter fødslen

Fit.nu - kom i form efter fødslen

fit.nu banner Fit.nu Danmarks største online hjemmetrænings-univers

Tillykke med den lille ny!

Din krop har igennem de sidste mange måneder været igennem en stor forandring, og nu drømmer du sikkert om at få den tilbage og blive fit for fight igen. Med en lille ny, kan de være svært at finde tid og overskud til at tage ned i det lokale fitnesscenter.

Med Fit.nu giver vi dig muligheden for at komme i form hjemme i din egen stue, på kun 90 dage!


Hvad er Fit.nu?

Fit.nu er stiftet i 2013 på baggrund af erfaringer man gennem flere år har gjort sig i et “fysisk” fitnesscenter, Her konstaterede man at mange, af forskellige årsager, ikke ønskede at benytte det traditionelle fitnesscentret

Vi besluttede derfor at udvikle et koncept, som kunne imødekomme denne gruppe af mennesker -og planen blev helt enkelt, at genoplive hjemmetræningen og alle de fordele der lå deri.

Fit.nu’s online hjemmetræning og kostprogrammer, er udviklet af Dennis Holbæk i samarbejde med Mikkel Kessler og teamet bag hans karrierer. Det er sammensat af topatleter og uddannede fagfolk, men formidles på et niveau, hvor alle kan være med. Der trænes primært på tid og med egen kropsvægt -samt få remedier. Træningsprogrammerne er som udgangspunkt tilrettelagt og udviklet, så de automatisk tilpasser sig brugerens form og niveau. Næsten alle kan være med uanset alder og størrelse.


Træningen er klar, du skal bare gå i gang

Fit på 90 dage er en enestående kombination af gennemtestet og yderst effektiv allround hjemmetræning. Programmet er baseret på træning hver anden dag - og indeholder 9 forskellige træningspas, der looper over de 45 træningsdage/90 dage. 

De i alt 9 forskellige træningspas (varer i gennemsnit 40 min.) indeholder alle, hver især en lang række forskellige øvelser, der gør træningsdagene meget alsidige - du kommer samtidig også hele kroppen rundt. Øvelserne i Fit på 90 dage udføres enten med en træningstube eller ved hjælp af din egen kropsvægt.

Nyd Mikkel og Louise som charmerende, humoristiske og meget uhøjtidelige motivatorer - og mærk hvordan både krop og sjæl gradvist bliver Fit på 90 dage.

Derudover finder du træningsprogrammer som Hold formen, Cirkeltræning, samt et komplet 10 ugers Yogaforløb


Vi giver dig adgang til over 300 lækre opskrifter

Kosten er lige så vigtig som træningen. Vi giver dig de allerbedste forudsætninger for at opnå dine mål, og det er IKKE en sultekur, du skal ud på. Du skal give din krop den energi, den har brug for, for at kunne præstere optimalt. Og så skal det smage godt! Det er forudsætningen for hele vores kostunivers. 

Fit på 90 dage indeholder komplet kostplan til 90 dage: Her finder du både morgen- middag- og aftensmad til alle dagene,

Det er vores erfaring, at du opnår de bedste resultater ved at følge opskrifterne dag for dag, fordi du på den måde kan sikre dig, at du spiser varieret og får en kost, der er spækket med en masse gode næringsstoffer. Du giver på den måde din krop de bedste forudsætninger for at komme i form - både i fysisk og ernæringsmæssig forstand.

Inden du påbegynder Fit på 90 dage kostplanen, anbefaler vi at du læser vores kostguide


Jeg har lige født – må jeg træne Fit.nu?

Som udgangspunkt anbefaler Fit.nu, at man først genoptager træningen 4-6 uger efter fødslen. Det er individuelt, hvornår kroppen er klar til at genoptage sit fysiske aktivitetsniveau.

Trænings- og kostprogrammet ‘Fit på 90 dage’ er et allround program, som de fleste vil kunne bruge, men det er i flere faser hårdt og fysisk krævende. Har du ingen skader eller øvrige eftervirkninger fra eventuelle fødselskomplikationer, kan du som udgangspunkt sagtens følge vores træning under din barsel - og mens du ammer. Er du i tvivl om, hvor meget eller hvor hårdt du kan motionere, eller hvor radikalt du kan lægge din kost om, anbefaler vi, at du kontakter din læge og/eller fysioterapeut, før du starter på Fit på 90 dage.


Vigtigt ang. amning og kost!

Vi anbefaler ikke, at man som gravid eller ammende indtager en kost, der er lav på kulhydrater. Fit.nu-kosten er super sund og nærende, og indeholder alle nødvendige næringsstoffer samt sunde fedstoffer, som kroppen har brug for. Dog anbefaler vi, at gravide eller barslende/ammendespringer de første 14 dage af Fit.Nu-kosten over, da denne er 'renset' for kulhydrater/stivelse/frugt. Start derfor fra dag 15 i kostplanen. Derudover fraråder vi også at benytte vores 5:2 kostprogram, hvis man er gravid eller ammer.


Hvad siger vores medlemmer?

Karina, 30 år, har til dagligt et stramt program med et fuldtidsjob, fritidsaktiviteter og to små børn. Efter to graviditeter var Karinas graviditetskilo stadig ikke forsvundet, og efter flere mislykkede forsøg, fik hun muligheden for at træne Fit.nu. Hun udtaler bl.a.:

”Jeg har bare været helt overrasket over den lækre kost! Den er super velsmagende og selve træningen er bare nem og ligetil. Min styrke, mit humør og mit indre velvære er nu helt i top, og det nyder både børnene og min kæreste godt af!”

Prøv os den første uge for kun kr; 1.- (herefter 79 kr. pr. mdr.)

Hjemmeside: www.fit.nu - eller hent vores app i Appstore / Google Play

 

 

     
   fit nu logo
     
 

Kontakt:

info@fit.nu

 
  Website: 
www.fit.nu

Tlf: 
70262670