Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Guides»Efter fødsel»Efter fødsel Midtjylland»FOF Aarhus - før og efter Fødsel
 

FOF Aarhus - før og efter Fødsel


 

På barsel i Aarhus

 

Vær med når FOF Aarhus tager dig med på en rejse gennem din graviditet og videre ind i dit nye liv som forælder.

Hos FOF Aarhus tager vi dig i hånden og følger dig hele vejen. Vores uddannede og dygtige undervisere har oftest flere hold, så du har mulighed for at følge den samme underviser gennem din graviditet og videre efter fødslen. På den måde er I sikret en tryg start som familie.


FOF Aarhus er én af de største udbydere af kurser, hold og foredrag for gravide og forældre i Midtjylland, hvor vi har haft mere end 25.000 deltagere gennem årene. Derfor er vi sikre på, vi også har noget at tilbyde dig. 


Se tilbud i fødselsforberedelse Efter fødslen

Selvom man er i selskab med sit nye lille yndlingsmenneske, kan en barsel godt blive lang og for mange ensom.

Derfor kan det være rart at komme ud af barselsboblen og møde andre nye mødre i samme nye roller.

FOF Aarhus tilbyder forskellige former for efterfødselstræning, så du kan komme tilbage i balance.

Det er vigtigt at genoptræne kroppen efter en fødsel, men endnu vigtigere at lytte til kroppen og tage små skridt.

Vi har uddannede undervisere som guider dig på forskelige efter-fødselshold som yoga, pilates, efterfødselstræning, træning i naturen osv.

På alle kurserne kan du have din baby med og inddrage din baby i din træning. På den måde styrker du ikke blot din egen krop, men er også med til at udvikle dit barns motorik og sanser, samtidig med, at I opnår god kontakt.


Det skaber stor glæde hos barnet at bevæge sig til sang og dans og det udvikler allerede tidligt barnets sprogforståelse og motorik.

FOF Aarhus tilbyder derfor holdet musik og rytmik, der er opdelt efter barnets alder.

Trænger I til nærhed og ro, kan vi anbefale babymassage, hvor du lærer teknikker til at skabe ro og velvære hos barnet, mens I har en dyb kontakt i rolige omgivelser.

 


Babymassage - også for fædre


Når det lille nye mirakel er kommet til verden, er det tid til at skabe et nyt liv sammen. 

Et nyt liv hvor I skal til at lære om søvn, mad, bevægelse, institutionsliv osv. FOF Aarhus har flere foredrag, der kan give svar på mange af de spørgsmål og frustrationer, der melder sig.

Derudover er vores førstehjælpskursus til babyer meget populært, så man, som forældre, er forberedt, hvis uheldet skulle være ude.

 


 

person           FOF Aarhus

adresse

       Fredensgade 36
                 8000 Aarhus C

tlf

       8612 2955

mail

       mail@fof-aarhus.dk

hjemmeside       http://fof-aarhus.dk

facebook

        På Barsel i Aarhus

     

 ····

      

”På vores efterfødselskurser inddrager vi de små aktivt i træningen. Børnene bliver for eksempel inddraget som ’levende håndvægte’, og vi løfter dem, synger og hygger os. 

Mødrene kan derfor have god samvittighed, for barnet stimuleres, samtidig med at de gør noget godt for sig selv og deres krop” (Mette Axel Petersen, psykomotorisk terapeut, underviser hos FOF Aarhus)

* * * 

”Den vigtigste grund er forbindelsen, der opstår mellem mor og baby, når barnet gennem massagen bliver mødt og set med en masse opmærksomhed og kærlighed” (Inge Blok Jørgensen, underviser i babymassage)

* * *

”Det giver dig unikke øjeblikke, hvor du kan opleve, at din baby kigger på dig med et blik, der siger wauw – hvor er det fedt, at du er min mor. De stunder er noget, man husker hele livet.” (Inge Blok Jørgensen, underviser i babymassage)

* * * 

”Barnet udvikler sig hurtigere motorisk og oplever derfor ikke frustrationsperioder på samme måde, når de for eksempel gerne vil vende sig eller kravle.” (Inge Blok Jørgensen, underviser i babymassage)

 ·· ··
     
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize