Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Guides»Efter fødsel»Efter fødsel København»Pilates Cph - Efterfødselstræning
 

Pilates Cph - Efterfødselstræning

pilatescph banner

Efterfødselstræning

Når du har født arbejder din bækkenbund og dine mavemuskler ikke sammen, som inden fødslen. Du starter næsten forfra. Her er Pilates den bedste efterfødselstræning

Holdet er bygget op som et 10-ugers forløb, skræddersyet til dig der gerne vil hurtigt og sikkert i form igen, efter fødslen. Træningen foregår bl.a. med pilates udstyr som Springboard, Barrels, Magic Cirlce, Foam Rolls, bolde, blokke, elastikker og vægte. 
Med fokus på at genopbygge din krop indefra og ud.

Pilates Cph anbefaler, at du venter med at starte op på efterfødselstræning til 8 uger efter du har født, og der ingen komplikationer har været.

Du er naturligvis velkommen til at tage den lille med, der dog som udgangspunkt ikke vil være en del af efterfødselstræningen. Der er desuden plads til barnevognen i gården.

Info om tider og priser Pilates Cph's hjemmeside: Efterfødselstræning

 

  

 

Pilates Reformer Efterfødselstræning

Er du mere til træning på små, næsten private hold, kan du tilmelde dig "Reformer Efterfødselshold", hvor der er plads, tid og ro til både dig og din baby. Du har den lille tæt ved dig, så der er tid til at pusle og nyde hinanden, samtidig med, at du har ro til at fokusere på dine øvelser, så du kommer i god form efter fødslen. Efterfødselstræning med reformer er målrettet til at øge din styrke, og kan gradueres, så du har ro og fokus på din bækkenbundstræning samtidig med, at du får motion. Du opnår derved effektive og sikre resultater.

Efterfødselstræning med reformer er specielt til dig, der elsker at træne på Reformer og ikke vil gå på kompromis med din træning.

Det anbefales at du først starter Reformer Efterfødselstræning 6-8 uger efter du har født. Husk dine knibeøvelser både før og efter forløbet.

 

Pilates Cph

Instruktørerne hos Pilates Cph tager løbende kurser og efteruddannelser i klassisk pilates og Contemporary pilates, og bruger begge dele i undervisningen. Vi er alle forskellige med forskellige behov, så begge metoder kombineret, giver dig de bedste forudsætninger for et godt forløb og en god efterfødselstræning.

 

Efterfødselshold efter sommerferien

 Pilatescph eftefoedselshold2019

 

pilatescph logo

 

person         Pilates Cph

adresse

       Nørregade 26B 
              1165 København K
             
              Vesterbrogade 24B
              1620 København K

tlf

       +45 2020 0020

mail      info@pilatescph.dk               

hjemmeside      http://pilatescph.dk                         

facebook       Pilates Cph på facebook                    

  


Det siger andre:

“Som nybagt mor har jeg nydt at komme på efterfødselsholdet, hvor jeg fik fokus på at styrke min egen krop, som virkelig trængte. Jeg har nydt at komme et sted, hvor der var plads til, at mit barn også fyldte lidt i rummet.”  

“Kan på det varmeste anbefale dette sted og instruktørernes ekspertise. Jeg har gået hos Pilates Cph lige siden, da min krop virkelig har godt af det, og kun mere efter jeg har fået et barn, som kræver at jeg holder mig fysisk stærk.”

Loulou Iversen

Efterfoedsel pilatescph

(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize