Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

 

Jordemodercare

jordemodercaredk

 

 

Fødselsforberedelse og ammeforberedelse – en tryg start for mor og baby

Som kommende mor står hver enkelt kvinde og familie i en helt unik situation. Ikke to graviditeter eller fødsler er ens – og det samme kan siges om ammeforløb. 

Jordemodercare tilbyder faglig, kompetent og nærværende vejledning i hele forløbet til dig, der gerne vil skifte utryghed, usikkerhed og tvivl ud med omsorg, nærvær, viden og konkret, fysisk vejledning i graviditeten, i amning og tiden efter fødslen.

 

Forberedelse og konkret støtte

Hos Jordemodercare kan du som noget særligt have mig ved din side, når amningen skal etableres. Om det er første gang, du skal amme, eller om du før har haft et uproblematisk eller måske et kompliceret ammeforløb, så kan jeg med stor faglig viden og mange års erfaring hjælpe til at få et godt ammeforløb.

Forberedelse til amning er mindst lige så vigtig, som forberedelsen er til fødslen. Kontakt Jordemodercare for at høre mere om, hvordan ammeforberedelse kan gøre dit ammeforløb til en meget bedre proces og god start for dig og din partner. Er der problemer og det gået skævt, så kan jeg besøge dig/jer og give konkret ammevejledning eller du/I kan komme ind til en konsultation på klinikken.

Der er ikke to ens ammeforløb, men mange har de samme opstarts udfordringer og problematikker. Jeg fokuserer al min erfaring og viden på at give dig/jer individuel rådgivning ud fra dine/jeres behov.

 

Laserbehandling af revner

Er der gået hul på dine brystvorter under amningen og har du mange smerter kan det have mange årsager. Hos Jordemodercare tilbyder vi laserbehandling, som med god effekt heler dine sårede brystvorter og smertefulde amninger. Jeg undersøger samtidig din og barnets konkrete ammeteknik og hjælper dig/jer med fremover at undgå flere revner og sår på brystvorterne.

 

Om Jordemodercare:

Jeg har udover mine 21 år som jordemoder uddannet mig bredt, så jeg kan tilbyde omsorg, pleje, rådgivning og vejledning til gravide, fødende og/eller ammende kvinder uanset hvilken situation, den enkelte befinder sig i.

Min baggrund er bl.a.:

  • Jordemoder siden 1996
  • International certificeret ammekonsulent (IBCLC)
  • Akupunktur (NADA- og Obstetrisk akupunktur)
  • Sundhedspædagogik (Masteruddannelse)
  • UCFS postgraduate forskerkursus
  • Rygestopkonsulent med fokus på gravide
  • Klinisk vejleder
  • Certificeret leder i familieudvikling (PREP)
  • Påbegynder udd. Som SE-terapeut i marts 2019

 

Hos Jordemodercare bliver du mødt med et fordomsfrit og åbent sind. Du kan se frem til en tryg, tillidsfuld og omsorgsfuld barselstid – hvor jeg kan være den ”voksne” der kan guide dig/jer igennem.

Læs mere om fødselsforberedelse, ammeforberedelse, akupunktur, hindeløsning, laserbehandling, babymassage, rygestop for gravide og meget mere.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig,

Jordemoder Birgitte Hyldebrandt Gerdorf

 

 birgitte hyldebrandt jordemodercare

 

person          Birgitte Hyldebrandt

adresse

        Lindegade 25,3
                    1361 kbh K

tlf

       +45 61 33 00 02

mail info@jordemodercare.dk         

hjemmeside     http://jordemodercare.dk              

                         

  

(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize