Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Guides»Efter fødsel»Efter fødsel København»apa København - efter fødsel
 

apa København - efter fødsel

 

På barsel i København

apa København følger dig gerne hele vejen fra graviditeten og ind i moderskabet. Det er din sikkerhed for en god og tryg start som familie. Er du gravid, kan du se vores før fødsels hold.

Har du gået på et fødselsforberedelseshold hos os, vil du helt automatisk blive tilmeldt et efterfødselshold med start 4 - 6 uger efter fødslen.

Hvis du ikke har gået på et fødselsforberedelseshold, men ønsker at blive tilmeldt et efterfødselshold, er det vores anbefaling, at du begynder på et af vores hold fra 2 - 8 uger efter din fødsel.

Hos os kan du starte efterfødselstræning allerede en måned efter fødslen, og du har mulighed for at gå på forskellige hold hele det første år efter du har født.

Vi har også hold med forskellige temaer til dig der har et barn fra 12 ugers alderen og frem.

Se vores forskellige efterfødsels-tilbud her 


Efter en fødsel er det vigtigt at få bevæget sig i et passende tempo. Et tempo der tager hensyn til den forandrede krop. 

Hos apa København tilbyder vi efterfødselstræning uanset om du er førstegangsfødende, mor til tvillinger, mor til en for tidlig født eller solomor.

Efterfødselstræning består af fysisk aktivitet og samvær med andre der også lige har født. Hos apa kombinerer vi vidensdeling med faglige oplæg og fysisk træning, som vil hjælpe dig med at komme i form efter fødslen.

Samtidig har du en stund hvor du kan fordybe dig sammen med dit barn, hvor I også laver sansemotoriske lege, som er med til at udvikle og stimulere dit barn.

Vi udbyder flere bevægelseskurser til efter fødslen, hvor særligt vores hold kropstræning med babymotorik er populært.

Kropstræning med babymotorik er træning for både dig og dit barn. Du får rig mulighed for at træne hele kroppen med øvelser, der styrker bækkenbund og kernemuskulatur, mens dit barn får en god sanseoplevelse med de andre børn på madrasser i midten af rummet, eller måske tager en lur. Der vil også være øvelser som du kan lave sammen med din baby, som styrker dit barns motorik på det udviklingstrin barnet er på, med forskellige former for bevægelse gennem leg.

Hos apa tilbyder vi efterfødselstræning på Amager og efterfødselstræning i København.Begge steder har vi forskellige typer af kropstræning opdelt efter barnets alder og ud fra træningens intensitet og tempo. 

Se den fulde oversigt over vores tilbud om efterfødselstræning i København,  og book en tid på det hold, som passer dig.

 

 apa2


 

person           apa København

adresse

        Borgervænget 7a, 1
                  2100Kbh Ø

tlf

        +45 35 26 00 11 

mail

        apa@apa.dk

hjemmeside        http://apa.dk

facebook

         facebook.com/apakbh

 

               
Sagt om apa

 

 ····

      

Det bedste, apa har, er god tid, følelsen af at der er god til og rum til spørgsmål, øvelser etc.

Jeg synes, det har været virkelig dejligt.

Hver gang troede jeg ikke, jeg kunne klare så meget i dag, og hver gang dansede jeg herfra.


* * * 

Styrke og glæde ved min krop.


* * * 

Tryghed i det at være mor.


*  *  *

At kunne dele erfaringer og tanker med andre, der er samme sted.


*  *  *

 ·· ··
     
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize