Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Doula»Doula København»Blid Begyndelse - Doula Tilde Thordahl Have
 
 

Blid Begyndelse - Doula Tilde Thordahl Have

 

En blid begyndelse med doula Tilde Thordahl Have

Venter I barn og ønsker I jer en tryg fødsel? En doula kan være en støtte i jeres ønske om en god oplevelse. Jeg er med hele vejen igennem jeres graviditet og fødsel - med et særligt fokus på jeres individuelle behov som forældre.


Tryghed, ro og tålmodighed

Hvor er det skønt, at du venter dig! For mange kvinder er det, de har hørt om graviditet og fødsel, en fortælling om at blive overmandet af kroppens udvikling og smertefulde udfordringer – ofte med en følelse af at være lidt alene.

Sådan behøver det ikke at være.  Du kan få en graviditet og fødsel med en ganske anden form for erfaring. Som doula skaber jeg en rød tråd gennem hele forløbet. Med nøgleordene tryghed, ro og tålmodighed arbejder jeg for at give din familie en blid begyndelse på en ny tid i jeres liv.

Jeg er ved din side, når du har brug for det.


Lidt om mig

Jeg er doula og mor til 3 dejlige børn.

Som din doula, trækker jeg på min store viden fra min doulauddannelse, fra min tidligere faglige baggrund som civilingeniør i bioteknologi samt fra mange efteruddannelseskurser i Danmark og udlandet. Senest Italien, hvor jeg har tilegnet mig kompetencer indenfor bl.a. ”Spinning Babies”, som er en teknik, hvor jeg kan hjælpe med at give dit ufødte barn de mest optimale forhold i dit bækken forud for fødslen. 

Det er min fascination af hele det fysiske og mentale udviklingsmirakel, som en baby og en ny familie er, der gør mig så lykkelig for at være doula. Jeg elsker at være en del af dit fødeteam, hvor jeg kan hjælpe dig til en god og tryg fødsel.


Blide tilbud til dig

I løbet af graviditeten vil du opleve forskellige tegn på, at du er ved at skabe et nyt, lille menneske indeni. 

Nogle døjer med kvalme, andre med vand i fødder eller hænder. Måske er du øm i lænden eller har bekymringer om fremtiden og din rolle som mor. Parforholdet kan slå gnister. Hvis I venter jeres første barn er I måske usikre på, hvad en fødsel egentlig er.

Jeg tilbyder forskellige former for blid massage, aromaterapi, akupressur og fødselsforberedende samtaler. Ved samtalerne lægger jeg vægt på, at du og din partner får nogle værktøjer, som I kan bruge ved fødslen – så I begge er aktive deltagere i denne store oplevelse. Jeg vil gøre mit ypperste for at gøre din graviditet og fødsel til en dejlig oplevelse.


Mine fødepakker og priser

Jeg tilbyder dig forskellige fødepakker, som er sammensat med lidt af hvert af det skønne og nødvendige, som du får brug for. 

Du kan få en basis pakke med 2 samtaler, kald-periode på 4 uger, doulahjælp ved fødslen (rebozomassage, aromaterapi, akupressur og visualisering) og efterfødselssamtale samt telefonisk støtte i 14 dage efter fødslen. Det koster kr. 8.000,- 

Dertil kan vi udvide og tilføje forskellige elementer og services, så vi kommer op på den udvidede pakke til kr. 8.800,- eller luksuspakken til kr. 10.000,- 

Alle priser er inkl. transport hjem til dig. - Jeg kører ud i Storkøbenhavn.


Kontakt mig endelig for at få en snak om dine behov. Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Udtalelse:  

     
                         

Kære dejlige Du, Hvor var du bare fantastisk at have med. Du skabte sådan en ro og overblik, og var bare hele tiden lige der, hvor jeg havde brug for dig. Det var SÅ godt og rart, og jeg er så glad for, at Asger og jeg gav doula-konceptet en chance :)

Louise, 2. gangsfødende

                             
     

 

 

 

     
   doula Thilde have foto
  Doula  
  Tilde Thordal Have  
 


Website: 
www.blidbegyndelse.dk


Tlf: 
+45 2642 8255

 
     

 

Manatee - Desktop FloorAd