Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Artikler»Bøger»Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv!
 
 

Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv!

Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv!

 

Du har taget et vigtigt valg og din rejse til at få sluttet fred med dit viljestærke barn og dig selv! starter her…

Med denne bog i hånden får du vejen ud af et liv fyldt med konflikter, opslidende forhandlinger, dårlig samvittighed og magtesløshed ift hvad du stiller op med dit viljestærke barn..

Vejen er simpel, let og ligetil. Det handler om at have de rigtige værktøjer, der virker på dit viljestærke barn og når du først har dem vil du opleve, at du hurtigt og let kan skabe den forandring i familien, som du længe har drømt om…

Temaer som vrede, konflikter, godt selvværd og en masse andet bliver taget op i bogen..

Smilla Lynggaard bygget sin bog op om konkrete øvelser, der vil få dig til at reflektere over dine værdier og udvikle personlige værktøjer, som du kan tage frem i tilspidsede situationer."Slut fred med dit viljestærke barn - og dig selv!" giver dig muligheden for at skabe et frirum for børn og voksne.

Køb bogen her

OM SMILLA:

Familierådgiver Smilla Lynggaard er forældrenes hjælpsomme stemme.

Hun tør vende hverdagen om og ruske op i normer, så I som forældre bliver sat fri til at skabe forandringer, der fungerer for lige præcis jer. Ikke ved at give jer en masse nye råd og regler, men ved at løfte jer og åbne for en anden og langt mere simpel tilgang.

En tilgang, som giver jer lov til at skrælle alt det, I hidtil har lært, væk, og bare være jer – med alt hvad det indebærer af fejl og tvivl, men med lysten til at være fælles om familien. Og samtidig bliver jeres værktøjskasse fyldt op med tools, der alle sammen virker for lige præcis jeres familie.

Læs også: En vellykket familie er sjældent særlig køn - Af Smilla Lynggard

 
 
 
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize