Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Guides»Webshops til baby og mor»Babytøj og børnetøj»Velzeet - Abonnement på babytøj
 

Velzeet - Abonnement på babytøj

velzeet logo


Babytøj har altid været en meget stor udgift for nybagte forældre. Velzeet tilbyder abonnement på babytøj, så du sparer tid og penge på babytøj.

Som nybagte forældre, går mange udgifter til babytøj. I de første mange måneder vokser den lille mange numre, og tit og ofte, så når de små slet ikke at bruge den nyindkøbte sparkedragt, før de er vokset ud af den igen. Så mange penge bliver spildt på nyindkøbt babytøj.

Hos Velzeet kan du abonnere på babytøj, og slippe for at fylde garderoben op, med tøj der ikke længere kan bruges. Konceptet går ud på, at du selv sammensætter dit abonnement, og derfor selv bestemmer udvalget af babytøj.

Når du modtager din pakke med tøj, får du samtidigt en returpose, som du så sender tøjet tilbage i igen. Det gør det rigtig nemt, når du modtager en ny pakke. Så sender du blot dit brugte tøj tilbage i samme ombæring. Du finder et stort udvalg af babytøj i mange kendte kvalitetsmærker, nogle bl.a. som økologisk. Udvalget spænder fra bodystockings, bukser, bluser, heldragter til kjoler, skjorter nederdele m.m.

Det er meget nemt at bestille babytøj på abonnement på Velzeet.dk. Du vælger ud fra kataloget, hvilken type tøj du søger (Bluse, bukser osv.), så vælger du størrelsen og tilføjer til dit abonnement. Du kan hele tiden følge med i, hvad prisen er på dit abonnement, og hvad det indeholder.

Herefter får du pakken tilsendt. Når den lille så har vokset sig større, går du ind på Velzeet.dk og bestiller noget nyt. Når du så går på posthuset/pakkecenteret, sender du den gamle pakke sted i samme ombæring.

Bliver noget af tøjet beskadiget, skal du heller ikke spekulere over det, så sender du det blot tilbage igen, sammen med det resterende tøj. Abonnementet dækker pletter, huller og andre småskader. 

Med et abonnement på babytøj vil du utvivltsomt spare penge og samtidig sikre dig, at du altid har den rette tøjstørrelse til den lille. Samtidig gør du noget godt for miljøet.

 

 

 

 Velzeet mini logo

      

tlf

       +45 2172 7216

mail    info@velzeet.dk                     

hjemmeside      https://velzeet.dk                          

facebookVelzeet på facebook           

(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize