Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Artikler»Amning»5 tips når du skal lægge dit barn til brystet
 
 

5 tips når du skal lægge dit barn til brystet

Skrevet af 

Med de 5 tips i videoen, fortæller Annemaia Møller, hvordan du kan lægge dit barn til brystet på en god måde, som giver jer begge grundlaget for en god ammestund.

Principperne i videoen er mest brugbare i de første par måneder efter fødslen, hvorefter barnet selv vil være så øvet og stærkt i at amme, at du ikke behøver hjælpe på samme måde.

Hvis du senere i ammeperioden får problemer som nævnt her, kan du gense videoen og tjekke efter om dit barn er vokset ud af den ammestilling I bruger og I derfor kan have glæde af at finde en ny ammestilling.

Det kan tage tid at lære og det er helt okay, øv jer og hav tålmodighed med hinanden. Hvis ikke ændringer eller opmærksomhed på de 5 tips i videoen hjælper på jeres udfordringer, kan det være en rigtig god idé at søge hjælp til at få løst jeres ammeproblemer.

Symptomerne på problemer med ammestillingen eller sutteteknikken, kan være

  • Smerter under amning
  • Uroligt barn
  • Barnet har svært ved at få fat om brystvorten
  • Barnet sutter overfladisk
  • Sår og revner på brystvorten
  • Lav vægtøgning hos barnet
  • Amningen er en dårlig oplevelse for den ammende og barnet

 

 
 


I mit arbejde som ammespecialist, hjælper jeg familier med amning indenfor alle aspekter. Nogle allerede under graviditeten, andre når de ønsker at stoppe med at amme, og naturligvis alt derimellem.

Ét af de problemer jeg ofte kommer ud til, bunder i problemer med den helt basale håndtering af amningen, altså en god ammestilling, som lægger grundlaget for en god og effektiv sutteteknik. Problemer med amningen forsaget af problemer med ammestillingen, kan hurtigt løses. Derfor har jeg lavet denne video.

Flere artikler af doula og ammespecialist Annemaia Møller: Hvad er appetitspring?

 
 


*  *  *  


Hvis du har spørgsmål til amningen kan du altid stille spørgsmål til Annemaia, som er en af vores mange eksperter i Klub MB.  


Læs mere om Klub MB og om hvordan du tilmelder dig, så du kan stille et ubegrænset antal spørgsmål til alle vores eksperter.

 

 

Annemaia Møller

Annemaia er selvstændig doula og ammespecialist.

Annemaias passion for at arbejde med gravide, fødende, barslende og ammende familier tog for alvor fart, da hun i 2014 startede som frivillig ammevejleder. Siden er Annemaia blevet certificeret doula og ammespecialist (Certified Breastfeeding Specialist, CBS og International Board Certified Lactation Consultant, IBCLC).

Hun tilbyder i dag professionel og kvalificeret vejledning til gravide, fødende og barslende familier, altid med en rummelig, respektfuld og individuel tilgang.

Se mere om Annemaias arbejde som doula

Følg Annemaia på facebook 


   *   *   *   

Vidste du, at Annemaia sidder parat i Klub MBs ekspertpanel, og er klar til at besvare spørgsmål fra dig? 

Vis mig hvordan jeg får adgang til Klub MB

 

Hjemmeside: www.annemaia.dk

Nyeste artikler Annemaia Møller

 
 
 
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize