Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Aktivitetskalender Nordjylland»Varmtvandsgymnastik for gravide - Hobro
tirsdag, 18 juli 2017 07:33

Varmtvandsgymnastik for gravide - Hobro

Varmtvandsgymnastik for gravide – træn dig gennem graviditeten

I takt med at din graviditet udvikler sig, kommer der øget belastning på muskler, sener og ledbånd. Med varmtvandsgymnastik for gravide kan du bevare formen og træne kroppen i hele graviditetsforløbet.

Varmtvandsgymnastik for gravide henvender sig til alle gravide, der ønsker:

  • Forbedret kondition og styrke
  • Mindre risiko for at udvikle graviditetsrelaterede sygdomme som f.eks. svangerskabsforgiftning og svangerskabsrelateret sukkersyge
  • Større fysisk og psykisk overskud til at komme igennem graviditeten
  • Aflastning og blødgøring af led genem vandets varme og opdrift
  • Aflastning af hævede ankler og væskeophobning i kroppen

Hvordan foregår det?
Træningen foregår i varmtvandsbassin. Vi begynder altid med en let opvarmning efterfulgt af træning med forskellige øvelser og bevægelser i vandet. Vi træner bl.a. bevægelighed, mave, ryg og bækken, balance og udspænding. Træningen kan øge din styrke og reducere dine eventuelle smerter og hævelse. I vandet vil du opleve, at du kan bevæge dig friere og mere ubesværet på grund af vandets egenskaber.

Hvad er omfanget?
Træningen varer 40 min. og varetages af fysioterapeuter. Fysioterapeuten tilpasser træningen til dine behov, så øvelserne passer lige til dig. Kommer du fx med bækkenløsning eller andre udfordringer i forbindelse med graviditeten, tilpasses træningen hertil. Udover træning garanterer vi hyggeligt samvær med andre gravide.

Kom godt i gang
Kontakt os for nærmere information omkring vandgymnastik. Se vores holdoversigt for præcis tid og sted.

Læs mere her

Find en doula

  • FOR DIG DER INSISTERER PÅ EN TRYG OG MINDEVÆRDIG FØDSELSOPLEVELSE UDEN STRESS OG UNØDIGE INDGREB. DIT BARNS FØDSEL ER EN UNIK OG ESSENTIEL BEGIVENHED, OG OPLEVELSEN VIL I BÆRE MED JER RESTEN AF LIVET. DIT BARN BLIVER KUN FØDT ÉN GANG OG JEG HAR NETOP TIL FORMÅL, AT HJÆLPE DIG OG DIN PARTNER TIL AT SKABE EN TRYG, GLÆDESFULD OG MINDEVÆRDIG FØDSELSOPLEVELSE FOR JER ALLE TRE.
    Læs mere
load more hold SHIFT key to load all load all
facebook