Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Babyrytmik hos Mindful moving – København


Stimuler dit barns sanser og motorik

Til babyrytmik lærer du, hvordan du ser og understøtter den motoriske udvikling dit barn er i gang med gennem leg, sang og bevægelse. Vi har fokus på kontakt og nærvær, og dit barn får stimuleret sine sanser og grundmotorik i en tryg og genkendelig ramme.Du får tips og ideer, som du også kan bruge derhjemme. Vi leger f.eks. med tørklæder, rasleæg, sæbebobler og faldskærm. Og der er masser af tempo og tumlerier…….og det modsatte!

Undervisningen er mest praktisk, men der er også små oplæg om grundmotorik, sanser og kontakt. Underviseren er altid en psykomotorisk terapeut med speciale i børn og deres motoriske udvikling.

Der er varmt i undervisningslokalet, og du kan eventuelt tage tøjet af dit barn. Du synger, tumler og leger med dit barn, tag derfor tøj på, som du kan bevæge dig i. Det er naturligvis for både mor og far, og I må gerne skiftes til at komme! Alle kurser foregår på Linde Allé 48 A, 2720 Vanløse.

Kurset består af 8 undervisningsgange á 50 min. Der er max 10 deltagere på holdet, og altså masser af plads til den enkelte!

Er du i tvivl om, hvilket hold du skal tilmelde dig, kan du kontakte Signe Gundersen på enten mail signe@mindfulmovinggravid.dk eller tlf. 22 63 71 19

Se mere her