Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

Søger råd Besvaret

Hej Sophia 

Jeg skriver til dig her fordi jeg kan se mange andre stille spørgsmål om faderskabs tvivl og nogle af dem minder meget om min situation. Jeg håber du kan hjælpe mig, da jeg her sent i min graviditet er blevet i tvivl. 

Landet ligger sådan at jeg en lørdag aften i februar måned er sammen med en fyr der ikke er min kæreste. Han trækker sig ud og kommer ikke oppe i mig. 

Den efterfølgende uge tager jeg en ægløsnings test  fredag som har to streger men som er lidt utydelig. Mandag, tirsdag onsdag torsdag og lørdag er der kun en streg. Altså formoder jeg at jeg har min ægløsning fredag eller lørdag. Jeg har så samleje med min kæreste både fredag og lørdag som kommer op i mig. Og derfor tænker jeg jo at det er min kæreste der er faderen. Fordi det var over 5 dage siden jeg var sammen med den anden fyr?

Hvad tænker du? 

Mvh en fortvivlet 

 

 

 •  Spurgt 1 måned siden  •  af Lili

1  Svar

Hej Kære Fortvivlede
 
Tak fordi du har tillid til dette forum og skriver her ind.
 
Som jeg også har skrevet til andre kvinder i samme situation, kan jeg aldrig stille nogen 100% garantier, da sædceller kan leve en del dage omkring livmoderhalsen og ligeså kan graviditet godt ske, selvom det ikke er på eksakt ægløsningstidspunkt.
 
Som du beskriver det, kan jeg ikke sige et sikkert "ja" eller "nej" til dig.
 
Man taler om et fertilt vindue på fem dag før- og efter den reelle ægløsning og det var der du havde sex med den anden fyr, der ikke er din kæreste. Hvis alt går efter det "bøgerne skriver", er det din kæreste, der faderen til barnet, men jeg kan ikke sige at det med 100% sikkerhed er sådan.
 
Jeg håber du finder den sikkerhed og bekræftelse inde i dig.

 

Kærligst Sophia
 
Besvaret 1 måned siden  •  af Sophia Puck

Log venligst ind for at besvare