min barsel

Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.
Du er her:min barsel»ARTIKLER»TIGERSPRING»Tigerspring - uge 5

Tigerspring - uge 5

Skrevet af 

Dette tigerspring kaldes "Sansningernes verden". Fra at opleve verden i utydelige sort-hvide og grå toner, ser din baby nu en verden fuld af farver og oplever nu også en voksende bevidsthed i forhold til sine omgivelser. Din baby er især blevet  opmærksom på lyd- og synsindtryk

Det er en voldsom omvæltning for din baby. Det kan give en ret kraftig reaktion i form af hjerteskærende grådanfald, og måske har din baby også  svært ved at finde ro, sover dårligt, og spiser måske heller ikke så meget. 

  • Du kan hjælpe din lille tiger med masser af omsorg og nærhed.
  • Find slyngen frem, og hav dit barn hos dig. 
  • Syng for dit barn, lige nu er din baby meget opmærksom på din stemme.
  • Giv dit barn mulighed for at blive ammet lidt oftere i denne tid. Det giver tryghed.

Efter dette udviklingsspring vil din baby virke mere årvågent og opmærksomt, og du vil måske føle det som om dit barn er vågnet op! Det vil nu være mere interesseret i sine omgivelser, kigge længere på ting, smile mere, og være mere vågen end tidligere.

 

 

Find en doula

  • Udover at tilbyde rebozo, massage, kranio-sakral terapi og akupressur under graviditet, fødsel og barsel underviser Hannah Lind Arlaud også vordende fædre i at støtte deres kvinde under fødslen med naturlig smertelindring og selv få en mere engageret og aktiv rolle.
    Læs mere
load more hold SHIFT key to load all load all
Cron Job Starts