min barsel

Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.
Du er her:min barsel»ARTIKLER»BABYUDSTYR»Stokke Steps højstol

Stokke Steps højstol

Skrevet af 

Stokke Steps højstolen fra mærket Stokke er fra Stokke Steps barnestolssystem. Stolen kan bruges igennem mange år og er designet til at vokse med dit barn. Den kan bruges fra nyfødt og til op igennem årene. 

Til den nyfødte kan man bruge den som en skråstol med den tilhørende babystol. Det får din baby med til bords og det er nemt at inddrage den lille nyfødte i hverdagens gøremål derhjemme.

Fra 6 måneders alderen kan man ved hjælp af en bakke og en fodstøtte, give barnet den hjælp og støtte det behøver uden at mindske barnets bevægelighed.

Stolen er bygget så man ikke behøver værktøj for at justere eller tilpasse stolen. Man kan justere stolen så den passer barnet og derved gøre det nemmere for barnet selv at kunne kravle op og ned fra stolen.

Stolens design

Stolen er et moderne skandinavisk design, som fås i 2 forskellige farver. Man kan få den i en mørk valnød eller en lysere naturlig farve.

Designet på stolen er enkelt og kan tilpasses den individuelle stil og hjem.

Stolens materialer er massivt europæisk bøgetræ og et sæde af plast. Der er tænkt over ergonomien da man har designet denne stol, da den har et afrundet sæde og ryglæn, som giver barnet alt den støtte der er nødvendig, uden at mindske barnets bevægelighed.

Det er et enkelt design og med den justerbare fodstøtte, er det nemt at tilpasse stolen efterhånden som barnet vokser.

Stolen vejer omkring de 4-5 kg og er derfor nem at flytte rundt i hjemmet, alt efter behov.


Om Stokke

Stokke startede med at producere bussæder og møbler til voksne, men har altid designet deres produkter med henblik på ergonomiske siddeløsninger til hjemmet.

I dag designer de møbler der er bæredygtige i en nordisk moderne stil, der tilpasser sig alle hjem.

I 2015 vandt Stokke Steps højstolen den anerkendte Red Dot Best of the Best Award, hvilket er designverdens svar på en ”Oscar” som vi kender fra filmverden.

Stokke Steps højstolen kan købes i flere forskellige butikker. Blandt andet i BabySam, Kærebørn og i netbutikken Pixizoo.
Prisen på stolen ligger på 1.399 kr. Derudover er der mulighed for at tilkøbe noget af det ovennævnte udstyr.Julie Ekman

Jeg hedder Julie Ekman og læser kommunikation på IBA. Jeg gør alt hvad jeg kan for at levere en artikel som alle har nytte af og kan bruge i sin graviditet eller barsel. Lige fra hvad der rører sig indenfor emnet af relevante nyheder, eller produktinformationer om diverse produkter man har brug for i tilværelsen som gravid eller forælder. 

Jeg er selv gravid og står derfor i en situation hvor jeg kan sætte mig ind i de behov der opstår som førstegangsforældre, da det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvad man skal bruge og hvad der er en nødvendighed at eje.


Nyeste artikler Julie Ekman

Find en doula

  • Udover at tilbyde rebozo, massage, kranio-sakral terapi og akupressur under graviditet, fødsel og barsel underviser Hannah Lind Arlaud også vordende fædre i at støtte deres kvinde under fødslen med naturlig smertelindring og selv få en mere engageret og aktiv rolle.
    Læs mere
load more hold SHIFT key to load all load all
Cron Job Starts