Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Aktivitetskalender online»Fødselsforberedelse Webinar

Fødselsforberedelse WebinarFødselsforberedelse Webinar

Fødsels- og Forældre Forberedelse

Et kursus hvor fokus ikke kun ligger på den fysiske del, men også omhandler andre planer involveret i familie forøgelse og familie dannelse.

Deltagerne kan se både hinanden og underviseren.

Starter allerede når du er 8-10 uger gravid. FORDI det er vigtigt, at du/I så tidligt som muligt i graviditeten begynder at forholde dig/jer til baby og de forandringer det bringer både under graviditeten, fødslen og i tiden efter.

Vi mener, at den mentale-, sjælelige-, bevidstheds- og fysiske udvikling hænger fuldstændig sammen og dermed kan det ene element ikke eksistere uden det andet! Derfor vil du/I også opleve meget mere nuancerede fortællinger under Webinar forløbet.   Vi kobler det fysiske med det ikke fysiske – så det er til at forstå!

Du/I kan vælge at deltage i enkelte sessioner eller alle 10. Vi anbefaler naturligvis deltagelse i alle sessioner for at få fuldt udbytte og oplevelse af sammenhæng og nytteværdi.

Antal deltagere er max 10 (par)

Sygesikring Danmark yder tilskud til jordemoderydelser!

Indhold, datoer og priser:

Hver session varer 2-2½ timer

Når det falder naturligt i forhold til graviditets længden, snakker vi om følelser, fornemmelser, forestillinger, tanker, konflikter, udvikling på alle planer, meditation, forbindelse mellem det ufødte barn og forældre/søskende, kost, miljø, aktiviteter, samliv, opdragelse, ansvar, venner, familie, fødested, rettigheder og krav, amning og modermælks erstatning, barselsorlov, babypleje og –udvikling på alle planer, udstyr, efter fødsel reaktioner, sociale medier etc.
Nedenunder ser du en mere detaljeret plan. Deltagerne vil være meget styrende for, hvilke emner der snakkes om.

Se mere her

 

 

Find en doula

  • FOR DIG DER INSISTERER PÅ EN TRYG OG MINDEVÆRDIG FØDSELSOPLEVELSE UDEN STRESS OG UNØDIGE INDGREB. DIT BARNS FØDSEL ER EN UNIK OG ESSENTIEL BEGIVENHED, OG OPLEVELSEN VIL I BÆRE MED JER RESTEN AF LIVET. DIT BARN BLIVER KUN FØDT ÉN GANG OG JEG HAR NETOP TIL FORMÅL, AT HJÆLPE DIG OG DIN PARTNER TIL AT SKABE EN TRYG, GLÆDESFULD OG MINDEVÆRDIG FØDSELSOPLEVELSE FOR JER ALLE TRE.
    Læs mere
load more hold SHIFT key to load all load all
Cron Job Starts